27 Απριλίου, 2024

«Ματσωμένος» ο Κωνσταντίνος Αργυρός – Η νέα επένδυση εκατομμυρίων που συζητιέται σε όλο το Λονδίνο!

Ο δημοφιλής τραγουδιστής «ανοίγεται» κοντά στα Harrods

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει διαγράψει μία λαμπρή πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο με τα τραγούδια και την μουσική του να ακούγονται σε κάθε μαγαζί και να παίζουν για εβδομάδες ολόκληρες στα ραδιόφωνα. Παρόλα αυτά, ο ίδιος φαίνεται πως επιθυμεί να ασχοληθεί και με άλλους τομείς.

Έχει αρχίσει, συγκεκριμένα, να εισχωρεί στον χώρο των επιχειρήσεων και σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του ΑΝΤ1, Το Πρωινό, που προβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας 4 Μαρτίου, ο τραγουδιστής πρόσφατα έκανε μία νέα επένδυση στο εξωτερικό.

Η νέα επιχειρηματική κίνηση του Κωνσταντίνου Αργυρού

Μαζί με τον Κύπριο επιχειρηματία Τζον Χριστοδούλου, με τον οποίο είναι πολύ καλοί φίλοι, ειδικότερα, φαίνεται πως αγόρασαν δυο ακίνητα σε κεντρικό δρόμο του Λονδίνου, πολύ κοντά στα Harrods, των οποίων η αξία αγγίζει τα 4 εκατομμύρια ευρώ. Σκοπός τους είναι είτε να τα ανακατασκευάσουν και να τα πουλήσουν είτε να τα νοικιάσουν.

Ο πραγματικός τζίρος της εταιρείας του τραγουδιστή στην Ελλάδα

Μαζί με τον αδερφό του, Παύλο Αργυρό, έχουν ιδρύσει την Argy Productions, η οποία ξεκίνησε με το κεφάλαιο των 30.000 ευρώ.

Πριν από λίγο καιρό μάλιστα έγινε γνωστό, πως τα δύο αδέρφια βραβεύτηκαν από την Ένωση Ελλήνων Επιχειρηματιών με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η εταιρεία είχε τζίρο τον τελευταίο χρόνο, που ξεπερνούσε τα 30.000.000 ευρώ.

Μέσα από το ρεπορτάζ του Πρωινού τη Δευτέρα 12/2 διαψεύστηκε η παραπάνω είδηση σχετικά με αυτήν την υπέρογκη κερδοφορία. Πιο αναλυτικά, η Argy Productions για ένα χρόνο είχε πωλήσεις ύψους 2.500.000 ευρώ και καθαρό κέρδος 2.000.000 ευρώ κάτι που αποδεικνύει δύναμη του τραγουδιστή στον τομέα του επιχειρείν.