30 Απριλίου, 2024

Μάνος Δασκαλάκης: Σε ποιο talent show πήγε μετά τον θάνατο των δύο παιδιών. «Η Ρούλα έκανε αίτηση»

Μάνος Δασκαλάκης: Σε ποιο talent show πήγε μετά τον θάνατο των δύο παιδιών. «Η Ρούλα έκανε αίτηση»

Σε ποιο talent show πήγε ο Μάνος Δασκαλάκης μετά τον θάνατο των δύο παιδιών;

Την είδηση ότι δύο μήνες πριν από τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας είχε έρθει στην Αθήνα και είχε συμμετάσχει στις οντισιόν για το X-Factor επιβεβαίωσε ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα, Μάνος Δασκαλάκης.

Εξήγησε για τη συμμετοχή του στο X-Factor ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν εκείνη που δήλωσε τη συμμετοχή του στο talent show.

Σημειώνεται ότι η αρχική πληροφορία έγινε γνωστή από τη μαρτυρία ενός συνυποψηφίου του στο X-Factor που δήλωσε στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1 ότι θυμόταν τον Μάνο Δασκαλάκη κατά την οντισιόν.

Ο πατέρας, σε επικοινωνία με δημοσιογράφο της εκπομπής, είπε ότι δεν θέλει να μεταφερθούν όλα τα λεγόμενά του στον τηλεοπτικό αέρα, αλλά ζήτησε να μεταδοθούν κάποιες πληροφορίες. Επιβεβαίωσε την είδηση της συμμετοχής του στο μουσικό σόου και μάλιστα, αποκάλυψε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν εκείνη που έκανε την αίτηση στο Mega. Από την άλλη, ο λόγος που τελικά ο ίδιος δέχτηκε να πάει στις οντισιόν ήταν γιατί η 9χρονη κόρη του Τζωρτζίνα -που πέθανε δύο μήνες μετά τη συμμετοχή του στο X-Factor– ήταν μεγάλη θαυμάστριά του και τον παρακινούσε να δηλώσει συμμετοχή.

Ο Μάνος Δασκαλάκης πέρασε στην επόμενη φάση του σόου, ωστόσο τα δυσάρεστα γεγονότα του χαμού και του τρίτου παιδιού, τον πρόλαβαν και δεν θέλησε να συνεχίσει.

Δείτε τι είπε ο Μάνος Δασκαλάκης στην εκπομπή:

Η πρώτη μαρτυρία για τη συμμετοχή του Μάνου Δασκαλάκη στο X-Factor ανέφερε:

“Είχα δηλώσει συμμετοχή για το X-Factor. Μου ζήτησαν να βρίσκομαι την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου στο θέατρο Χυτήριο στις 12:00 το μεσημέρι. Ήμασταν αρκετά άτομα έξω, δεν μπαίναμε μέσα με τη σειρά που είχαμε φτάσει στο χώρο. Ανάμεσα σε αυτούς που ήμασταν έξω, ήταν και ο Μάνος, ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι ήταν αυτός. Τον θυμάμαι πολύ καλά. Μπορώ να σας πω και τι φορούσε γιατί μου έκανε εντύπωση. Ο πολύ μεγάλος ξύλινος σταυρός που φορούσε. Μαύρο μπλουζάκι κι άσπρη ζακέτα με κουκούλα. Τον άκουσα να λέει ότι ήρθε από Πάτρα. Μας είπε ότι ήταν οδηγός νταλίκας, δεν είπαμε πολλά. Ήταν χαμογελαστός και μάλιστα ο λιγότερο αγχωμένος από όλους μας”.