4 Μαΐου, 2024

Μανώλης Μαυρομμάτης: «Έχουμε δρόμο ακόμη» λέει ο γιος του για τον δημοσιογράφο που αποσωληνώθηκε

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τα νέα είναι καλά μεν για τον Μανώλη Μαυρομμάτη καθώς αποσωληνώθηκε 45 μέρες μετά την πυρκαγιά στο σπίτι του, ωστόσο ο γιος του είναι ακόμα συγκρατημένα αισιόδοξος…

Ο Μανώλης Μαυρομάτης αποσωληνώθηκε την Τρίτη (2/2/24) και παραμένει στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Γεννηματάς. Σε σοβαρή κατάσταση παραμένει η σύζυγός του Ρένα Ρενιέρη.

Μιλώντας για πρώτη φορά στην εκπομπή «Happy Day», στον Alpha, ο γιος του Μανωλη Μαυρομμάτη είπε μεταξύ άλλων: «Δεν έχουμε αποφύγει εντελώς τον κίνδυνο, οπότε θέλει προσοχή, ειδικά για την μητέρα μου, η οποία δεν πρέπει να ξεχνάμε πως βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση. Επισκεπτήρια επιτρέπονται αυστηρά και μόνο στους συγγενείς πρώτου βαθμού. Δόθηκε πολύ αίμα για τα χειρουργεία τους».

«Όποια/ος είναι εντός Αττικής και θέλει/μπορεί να κάνει αιμοδοσία προς αναπλήρωση, αυτή γίνεται απευθείας στο Γεννηματάς. Εκτός Αττικής σε οποιοδήποτε νοσοκομείο. Και στις δύο περιπτώσεις αναφέρει τα επίθετα των γονιών μου που νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του Γεννηματάς. Έχουμε δρόμο ακόμη, οπότε χρειάζεται υπομονή και επιμονή από όλους» πρόσθεσε ο Μιχάλης Μαυρομμάτης.