18 Απριλίου, 2024

«Λάβρα» από την Άντζελα Δημητρίου – «Δεν πρέπει να είναι καλά στα μυαλά τους…»

«Λάβρα» από την Άντζελα Δημητρίου – «Δεν πρέπει να είναι καλά στα μυαλά τους…»

Έξαλλη η ερμηνεύτρια

Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό πώς η Άντζελα Δημητρίου θα γίνει γιαγιά από την κόρης της Όλγα, η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη για της τραγουδίστριας για τον Στηβ Κακέτση.

Πώς είναι η Άντζελα πίσω από τον μύθο;

Άντζελα: Είναι μια γυναίκα περήφανη, μια γυναίκα δυναμική. Μια γυναίκα που πιστεύει πως είναι και μάνα και πατέρας για αυτό το αγγελούδι που θα φέρει στον κόσμο άλλο ένα αγγελούδι. Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη που η Όλγα θα έχει δίπλα της τον πατέρα του παιδιού της.

Εγώ δεν είχα τον πατέρα της Όλγας όταν χρειαζόμουν να έχω την υποστήριξη του πατέρα. Είναι σκληρό στις μέρες μας να ακούγονται αυτά, αλλά αυτή είναι η αλήθεια.

 

«Λάβρα» από την Άντζελα Δημητρίου - «Δεν πρέπει να είναι καλά στα μυαλά τους...»

 

Διατηρείς κάποια επαφή με τον πατέρα της Όλγας;

Καμία. Υπάρχουν γονείς που αγαπούν τα παιδιά τους και υπάρχουν γονείς που δεν τα αγαπάνε. Έχουμε δει παραδείγματα, και πρόσφατα κιόλας, που όταν τα βλέπω στην τηλεόραση, λέω «δεν πρέπει να είναι καλά στα μυαλά τους αυτοί οι άνθρωποι».

Δεν μπορεί να έχεις ένα παιδί που να μην το αγαπάς, να το σκοτώνεις. Δεν μπορεί να έχεις ένα παιδί και να το πετάς μέσα στο ποτάμι. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Είναι εξωφρενικά

«Γέμισε την ψυχή μου με χαρά…»: Συγκινεί η Άντζελα Δημητρίου μετά την είδηση ότι θα γίνει γιαγιά!

Μέσα στην χαρά είναι η ψυχή της Άντζελας Δημητρίου, η οποία θέλησε να μοιραστεί τα ευχάριστα νέα με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Η τραγουδίστρια συγκινεί μετά την είδηση ότι θα γίνει γιαγιά και δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό της που η κόρη της, Όλγα είναι έγκυος.

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη σύντομα θα γίνει μητέρα για πρώτη φορά φέρνοντας στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Φώτη Λιόση.

Η Άντζελα Δημητρίου προχώρησε σε μια τρυφερή ανάρτηση όπου και η κόρη της ποζάρει με χαμόγελο κρατώντας την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

«Ανυπομονώ το κοριτσάκι μου, η Όλγα θα γίνει μανούλα!!!!!!! Η ζωή μου, το φως μου, γέμισε την ψυχή μου με χαρά!!! Είναι για μένα τόσο σημαντική στιγμή που ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας!!! Παιδιά μου περιμένω με λαχτάρα το μωράκι μας!!» γράφει χαρακτηριστικά η λαίδη του λαϊκού τραγουδιού στη λεζάντα.