Αγωνία για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση! «Σήμερα Καθαρά Δευτέρα οι γιατροί θα προσπαθήσουν να…»

Αγωνία για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση! «Σήμερα Καθαρά Δευτέρα οι γιατροί θα προσπαθήσουν να…»

Τα νεότερα για την υγεία του αγαπημένου παρουσιαστή

Από την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου νοσηλεύεται ο γνωστός παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος, σε κρίσιμη κατάσταση, στο νοσοκομείο Υγεία. Σήμερα, Καθαρά Δευτέρα (27/2) είναι μια κρίσιμη ημέρα για την πορεία της υγείας του, καθώς οι γιατροί αναμένεται να τον ξυπνήσουν από το κώμα, ώστε να διαπιστώσουν αν ανταποκρίνεται στη φαρμακευτική αγωγή που του χορηγούν.

Το Σαββατοκύριακο, η σύντροφός του, Έλενα Μαστραγγελή αποκάλυψε πως οι γιατροί βρήκαν το μικρόβιο που ταλαιπωρεί τον Ανδρέα Μικρούτσικο και πλέον αυτό που περιμένουν είναι να ανταποκριθεί ο οργανισμός του στην αντιβίωση.

«Ειναι σε σταθερή κατάσταση. Είχε ένα μικρόβιο γρίπης στον πνεύμονα. Τώρα περιμένουμε να ανταποκριθεί στην αντιβίωση, γιατί βρέθηκε το μικρόβιο χθες. Σταθερός είναι. Είχε ξεκινήσει από την Κυριακή ένας πυρετός, αλλά δεν ήταν σοβαρά. Την Πέμπτη το πρωί επιδεινώθηκε πολύ η αναπνοή του και πήγαμε στο νοσοκομείο. Τώρα είναι στην Εντατική. Δεν έχω επαφή μαζί του, μιλάω μόνο με τους γιατρούς. Ειναι καθησυχαστικοί οι γιατροί, αφού βρέθηκε το μικρόβιο. Πιστεύουν ότι μπορεί να αντιμετωπιστεί», τόνισε η σύντροφος του Ανδρέα Μικρούτσικου.

 

 1,440 total views,  2 views today

.