28 Μαρτίου, 2024

Survivor All Star spoiler 27/02: Κόκκινοι ή Μπλε; Αυτή η ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία

Survivor All Star spoiler 27/02: Κόκκινοι ή Μπλε; Αυτή η ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία

Προσοχή πρόκειται για διαρροή!

Survivor All Star spoiler 27/02: Νέο επεισόδιο Survivor All Star έχουμε απόψε Καθαρά Δευτέρα και αν σκεφτούμε όλα όσα έγιναν χθες στον Άγιο Δομίνικο απόψε θα γίνει και πάλι πανικός, όπως βλέπουμε και απο το trailer!

Μαχητές και Διάσημοι θα αγωνιστούν για την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας και όπως πάντα έτσι και σήμερα θα τα δώσουν όλα προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι. Την πρώτη ασυλία την κέρδισαν χθες οι Μπλε και έπρεπε βγάλουν στον τάκο έναν από τους παίκτες της ομάδας. Τελικά, μόλις έφτασαν στο συμβούλιο, το όνομα που έβγαλε η κάλπη ήταν αυτό της Χριστίνας Κεφαλά.

Survivor All Star spoiler: Η ομάδα που κερδίζει απόψε 27/02 την δεύτερη ασυλία

Σήμερα όμως είναι μια καινούργια μέρα και μάλιστα με την είσοδο των νέων παικτών, Γιωρίκα Πιλίδη και Νικολέτας Μαυρίδη, σίγουρα θα ανακατευτεί η τράπουλα.

Σύμφωνα λοιπόν με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, η ομάδα που θα κερδίσει απόψε την δεύτερη ασυλία είναι οι… Κόκκινη! Πάνω που οι Μπλε αρχίζουν και παίρνουν τα πάνω τους, οι Κόκκινοι απαντούν και έτσι οι Μαχητές θα βρεθούν στην δυσάρεστη θέση να ψηφίσουν έναν δικό τους.

Survivor All Star: Αποκάλυψη «βόμβα» για τους Μπλε – Δύο παίκτες προσπάθησαν να υποκριθούν τους ερωτευμένους για να…

Survivor All Star: «Κάγκελο» η Ναταλία Γερμανού με την αποκάλυψη που έγινε στον αέρα της εκπομπής της, «Καλύτερα δε γίνεται» σχετικά με το Survivor All Star!

H Ελευθερία Ελευθερίου έχει μπει στο ριάλιτι και το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθεί την εξέλιξη της σχέσης της με τον Μάριο Ιωαννίδη, ο οποίος είχε ένα σύντομο ειδύλλιο μέσα στο ριάλιτι με την Καρολίνα Καλύβα, αλλά έφυγε νωρίς… Όπως έχει ήδη αποκαλύψει το Πρωινό Μας, ο Μάρος θα παραδεχτεί στην Ελευθερία ότι έχει έρθει κοντά και με άλλη παίκτρια εκτός φυσικά της Καρολίνας.

Σήμερα, 25 Φεβρουαρίου, ο Χάρης Λεμπιδάκης στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» αποκάλυψε ότι κάποιοι παίκτες της μπλε ομάδας προσπάθησαν να τραβήξουν τα βλέμματα πάνω τους. Πώς; Προσποιούμενοι τους ερωτευμένους!

Ο άντρας που είναι αρκετά δημοφιλής στην Ελλάδα έστησε πλεκτάνη με την παίκτρια να προσποιηθούν το ερωτευμένο ζευγάρι προκειμένου να τους ακολουθήσει η κάμερα στο δάσος. Αυτό, όμως δεν έγινε γιατί οι άνθρωποι της παραγωγής άκουσαν το σχέδιό της και… ναυάγησε πριν καν ξεκινήσει!