6 Μαΐου, 2024

Κυκλοφόρησε επιτέλους το νέο τραγούδι του Τέρη Χρυσού

teris xrisos

Κυκλοφόρησε επιτέλους το νέο τραγούδι του

Τέρη Χρυσού

 

Μόλις πριν από μερικές ημέρες, ο σπουδαίος τραγουδιστής Τέρης Χρυσός ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού του  (Μόνο για σας θα τραγουδώ) μουσική: Θάνος Μπένος – στίχοι: Παύλος Ευτυχίου κι έδωσε στη δημοσιότητα ένα δελεαστικό teaser διάρκειας λίγων δευτερολέπτων.

Το κομμάτι βρίσκεται στην πλατφόρμα του YouTube εδώ και μερικές ώρες και ήδη έχει καταφέρει να αποσπάσει αρκετά views καθώς και διθυραμβικά σχόλια, από τους φανατικούς θαυμαστές του.

Πρόκειται για ένα άκρως ατμοσφαιρικό τραγούδι με δυναμικό ρεφρέν, καθώς για ένα video clip που του ταιριάζει απόλυτα, αναδεικνύοντας την ομορφιά αλλά και το ταλέντο του τραγουδιστή.

Τέρης Χρυσός
Photo by elias Teris chrisos

Μάλιστα, να αναφέρουμε πως τις τελευταίες ημέρες οι φήμες για την επικείμενη δισκογραφική επάνοδο του Τέρη φούντωσαν.

Ο Τέρης Χρυσός με το διακριτό ηχόχρωμα της φωνής του, που τόσο έχει αγαπήσει το κοινό και την σπάνια εκφραστικότητα της ερμηνείας του, αποδίδει με μοναδικό τρόπο τις λεπτές συναισθηματικές αποχρώσεις του τραγουδιού.

Το περιεχόμενο των στίχων ήδη προκαλεί προβληματισμό και ένταση στο δημόσιο διάλογο μια και έρχεται σε ευθεία αντίφαση με παλαιότερες τοποθετήσεις του καλλιτέχνη.

Καλή Ακρόαση!