29 Απριλίου, 2024

Κούγιας για Γλυκά Νερά: «Γι’ αυτό άργησε η αστυνομία – Το μεγάλο λάθος του δολοφόνου»

Κούγιας για Γλυκά Νερά: «Γι’ αυτό άργησε η αστυνομία – Το μεγάλο λάθος του δολοφόνου»

Τι είπε για τον πιθανό συνεργό και την αυτοκτονία Δογιάκη

Μιλώντας αρχικά για την υπόθεση της δολοφονίας της νεαρής Καρολάιν στα Γλυκά Νερά από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο τόνισε: «Ήταν κωμικό το σχέδιο του δράστη. Τα λάθη τον φωτογράφιζαν από την αρχή. Η αστυνομία ήθελε να κερδίσει χρόνο για όσα υποψιαζόταν και να βρουν αποδείξεις. Αν δεν έλυναν αυτή την υπόθεση, θα έπρεπε να πάνε σπίτι τους όλοι. Δεν υπάρχουν ληστές που να σκοτώνουν δια ασφυξίας ένα σκυλάκι. Όπως επίσης όταν υπάρχουν αυτά τα τηλέφωνα και οι κάμερες, ήταν θέμα χρόνου να συλληφθεί ο δράστης.

Έχω παρασταθεί 47 χρόνια σε αμέτρητες υποθέσεις, έχω 15-20 ανθρωποκτονίες τον χρόνο, αλλά δεν μπορώ να σας πω αν υπάρχει συνεργός. Δεν γίνεται να έχω μία απόλυτη άποψη, χωρίς τη δικογραφία, χωρίς να έχω μιλήσει με τον δράση, με τους συγγενείς του και όλους. Θα πρέπει η αστυνομία να το ανακαλύψει και να το πει, αλλιώς η εξιχνίαση θα είναι ελλιπής».

Όσον αφορά για την αυτοκτονία του γνωστού επιχειρηματία, Σταύρου Δογιάκη και το αν η υπόθεσή του μπορεί να συνδέεται με την δολοφονία στα Γλυκά Νερά σχολίασε: «Δεν τον ήξερα. Έχει μία πολύ καλοβαλμένη εικόνα, σαν φωτογραφία, αλλά όσα διάβασα και είδα στις εφημερίδες, φαίνεται ότι είχε επαφές και με στελέχη του οργανωμένου εγκλήματος. Ακόμα και κάποιοι εξ αυτών μέσα στο μαγαζί του ή στην πόρτα του, αφαιρέθηκε η ζωή τους. Είναι μία υπόθεση που δημιουργεί μεγάλο προβληματισμό. Πολλές φορές υποθέσεις παρουσιάζονται ως αυτοκτονίες και είναι ανθρωποκτονίες!

Δείτε το βίντεο: