23 Απριλίου, 2024

Κορίτσια το νου σας: 4 σημάδια που δείχνουν ότι είσαι λεσβία!

Είναι η κολλητή σου λεσβία; Πώς μπορείς να το ξέρεις; Υπάρχουν σημάδια; Εννοείται πως ό,τι θέλει ας είναι η κοπέλα. Εμείς εδώ λέμε αν υπάρχει τρόπος να ξεχωρίσεις αν είναι λεσβία, το ξέρει και ντρέπεται να σου το πει. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, μπορείς να εντοπίσεις από συγκεκριμένα σημάδια ότι είναι συνειδητοποιημένη ομοφυλόφιλη και να τη βοηθήσεις να ξεκινήσει η κουβέντα ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις σας, ίσα – ίσα να βαθύνει κι άλλο η φιλία σας.

Τα κορίτσια που έχουν διαλέξει να δοκιμάσουν μια άλλη σεξουαλικότητα, συνήθως καίγονται να το πουν σε όλους. Είναι όμως πολύ, πολύ δύσκολο. Με τους άντρες φίλους τους, όσο και να φαίνεται παράδοξο, είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Γιατί ό,τι και να έχουν αποφασίσει, τους φίλους τους γιατί να τους ενδιαφέρει; Μπορούν να συνεχίσουν τη φιλία τους κανονικά.

Με τις φιλενάδες όμως είναι διαφορετικά και είναι πιο δύσκολα. Μια κοπέλα που είναι λεσβία, έχει τον φόβο πως αν το εκμυστηρευτεί στη φίλη της, αυτή αμέσως θα θεωρήσει ότι κάθε κίνηση μπορεί να είναι ερωτική. Μπορεί πριν μάθει το «μυστικό», οι δυο φίλες να κοιμούνται και στο ίδιο κρεβάτι, όπως το συνηθίζουν οι κοπέλες, στις διακοπές για παράδειγμα. Αν όμως μαθευτεί πως η μία είναι λεσβία, μήπως η σωματική οικειότητα θεωρηθεί «πονηρή»; Αυτός είναι ο βασικός λόγος που τα κορίτσια που έχουν «εναλλακτική» σεξουαλικότητα προτιμούν να το κρατούν μυστικό από τις φίλες τους.