24 Απριλίου, 2024

Είναι φυσιολογικό να μην φαίνεται όλο το κεφάλι του πέους όταν είμαι σε στύση;

Όταν είμαι σε πλήρη στύση, το κεφάλι του πέους μου ίσα που βγαίνει ολόκληρο γιατί το κράτα μια λεπτή πετσούλα στην άκρη. Είναι φυσιολογικό;

Μετά από την πρώτη σεξουαλική επαφή θα κοπεί αυτή η πετσούλα για να φαίνεται καθαρά το κεφάλι, όπως τους ηθοποιούς σε σεξουαλικά βίντεο;

Στο ερώτημά σας απάντησε ο Ουρολόγος – Ανδρολόγος Ιωάννης Μπελημπασάκης

Αγαπητέ αναγνώστη,

Από την περιγραφή σας μπορούμε να καταλάβουμε ότι το πρόβλημα αφορά βραχύ χαλινό της ακροποσθίας, το πετσάκι που καλύπτει την βάλανο του πέους. Είναι ένα πολύ συχνό πρόβλημα που εμφανίζεται τόσο σε νέους αλλά και σε μεγαλύτερους άνδρες.

Δυστυχώς, τα ενοχλήματα που προκαλεί, μειώνουν τη σεξουαλική ικανοποίηση και συχνά προκαλούν και στυτική δυσλειτουργία. Σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχει τραυματισμός και ρήξη του χαλινού κατά τη διάρκεια της επαφής, οπότε το ζευγάρι ξαφνικά έρχεται αντιμέτωπο με μια αιμορραγία, που μπορεί να είναι τραυματική ψυχολογική εμπειρία.

Το πρόβλημα αντιμετωπίζεται χειρουργικά μέσα σε 10 λεπτά και με βέλτιστο αποτέλεσμα με τη χρήση laser, και τη διατομή του χαλινού. Η επίσκεψη σας στο ανδρολογικό μας ιατρείο θα δώσει άμεσα λύση στο πρόβλημα σας.

Ιωάννης Μπελημπασάκης
Ουρολόγος – Ανδρολόγος