20 Απριλίου, 2024

Κωνσταντίνος Αργυρός: Τον ρώτησαν για τη σύντροφό του και η αντίδραση του ήταν απίστευτη!

Οι τηλεοπτικές κάμερες «τσάκωσαν» τον Κωνσταντίνο Αργυρό στα γυρίσματα της εκπομπής «Σπίτι με…» που προβάλλεται κάθε Παρασκευή μέσα από τη συχνότητα του Mega. Μεταξύ άλλων, ερωτήσεων που του έκαναν, ήρθε η συζήτηση και στη σύντροφό του. Η αντίδραση του ήταν… απίστευτη.

Ο τραγουδιστής τους τελευταίους μήνες ζει έναν όμορφο έρωτα, με την Αλεξάνδρα Φωτοπούλου. Ωστόσο, κρατάει την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς δεν θέλει να απασχολεί με την προσωπική του ζωή.

Το Σαββατοκύριακο, όταν οι κάμερες συνάντησαν τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο πλατό της εκπομπής, δεν γινόταν να μην τον ρωτήσουν για τη σχέση του. Συγκεκριμένα, όταν ο δημοσιογράφος του Happy Day, Μιχάλης Πλεμμένος ρώτησε τον τραγουδιστή για την κοπέλα του, η αντίδραση του ήταν…: «Έλα τώρα… Μην μπούμε σε αυτές τις ερωτήσεις».

Επίσης, αναφέρθηκε και στα γενέθλια του που γιόρτασε πρόσφατα και έχουμε ντοκουμέντα από το πάρτι έκπληξη που του έκαναν.

Μπορεί όταν ρώτησαν τον Κωνσταντίνο Αργυρό για τη σύντροφό του να μην απάντησε, ωστόσο τους «τσάκωσαν» σε δημόσια εμφάνιση

Σαν “βόμβα” έσκασε η πληροφορία πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός συγκατοίκησε με την σύντροφό του την περίοδο της καραντίνας και… μπορεί να συνεχίσουν να μένουν μαζί! Οι φωτογράφοι του Youweekly.gr τους έπιασαν στα πράσα να κάνουν ποδήλατο.

Ο καλός καιρός των προηγούμενων ημερών βοήθησε πολλούς να συνεχίσουν την καθημερινή γuμναστική που είχαν ξεκινήσει την περίοδο της καραντίνας. Ανάμεσά τους και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που συναντήσαμε αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα στο Ζάππειο για την καθημερινή του «μετακίνηση 6» για σωματική άσκηση, περνώντας ενίοτε και από τον τακτικό έλεγχο της αστυνομίας.

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγο καιρό ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε ζήσει μια περιπέτεια στο Ζάππειο με την αστυνομία!

Αυτή τη φορά δεν ήταν μόνος του, μέσα σε μεγάλη παρέα βρισκόταν και η γυναίκα που στέκεται στο πλευρό του από τη μέρα που γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του video clip «Σε έχω ξεπεράσει», η Αλεξάνδρα Φωτοπούλου. Ο τραγουδιστής και το μοντέλο πρόσφατα έκλεισαν τον πρώτο χρόνο μαζί και καθώς είναι χαρακτηριστική η διάθεση του Κωνσταντίνου να προστατεύει την προσωπική του ζωή, σπάνια τους έχουμε δει μαζί μέσα σε αυτό το διάστημα.

Κωνσταντίνος Αργυρός τρυφερές στιγμές με την σύντροφό του