Κλώτσησε πανέρια -Έξαλλος ο Βέρτης με αστυνομικό έλεγχο: «Δεν πάτε να δείτε αν κλέβουν κανά σπίτι;» [video]

Εκνευρίστηκε με τον έλεγχο στο μαγαζί του

Έντονος ήταν ο εκνευρισμός του Νίκου Βέρτη όταν κλιμάκιο της αστυνομίας πραγματοποίησε έλεγχο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη. 

Ο γνωστός τραγουδιστής ο οποίος μετά από το λουκέτο που επέβαλλε ο Covid στα μαγαζιά διασκέδασης αλλά και την δικαστική περιπέτεια που είχε, επέστρεψε στην σκηνή για να τραγουδήσει στο μαγαζί που διατηρεί.

Σύμφωνα με το makthes, ο εξονυχιστικός έλεγχος των αστυνομικών που έψαξαν τα πάντα στο μαγαζί του προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Νίκου Βέρτη, ο οποίος δεν δίστασε να εκφραστεί από την πίστα.

Ο ίδιος κατά την διάρκεια του ελέγχου για την κλίμακα του ήχου, κάλεσε το κοινό να φωνάξει και να χειροκροτήσει δυνατά, προκειμένου να αποδείξει ότι το ίδιο το χειροκρότημα αρκεί να ξεπεράσει τα 100 ντεσιμπέλ. Μάλιστα κάλεσε τους αστυνομικούς να κάνουν έλεγχο στη γειτονιές για διαρρήκτες, αντί να ελέγχουν τον ήχο στο μαγαζί του: «Νομίζω πως είναι στιγμή η αστυνομία να πάει να ψάξει τις γειτονιές αν κλέβουνε κανένα σπίτι και όχι να είναι εδώ μέσα. Για να μην πω…» είπε και το κοινό τον αποθέωσε. Ο ίδιος συνέχισε το τραγούδι και ακούστηκε να λέει σε συνεργάτη του: «ας μας γράψουν».

.