24 Απριλίου, 2024

Κατερίνα Τερζοπούλου – Σε μία συνέντευξη γεμάτη νόημα και ειλικρίνεια.

Στο onenews.gr, έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε την Κατερίνα Τερζοπούλου, σε μία συνέντευξη γεμάτη νόημα και ειλικρίνεια.

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια, μας μιλά και παράλληλα, δηλώνει πως το επάγγελμα του τραγουδιστή ή του μουσικού εν γένει, δεν είναι καθόλου εύκολο (όπως ίσως θα φαντάζει). Δεν θα μπορούσε όμως να μην μας μιλήσει και για το νέο της τραγούδι που ετοιμάζει αυτό τον καιρό.

Κατερίνα Τερζοπούλου,

Αυτά κι ακόμη περισσότερα από την Κατερίνα, έτσι όπως τα είπε στο δημοσιογράφο Ηλία Ταμπουραντζή του onenews.gr παρακάτω!

Κατερίνα πώς ξεκίνησε η ενασχόληση σου με το τραγούδι

Γεννήθηκα στην Αθήνα. Απόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας, έχω παρακολουθήσει για χρόνια κλασικό χορό, ενώ από 15 ετών παρακολουθώ ανελλιπώς μαθήματα φωνητικής. Υπήρξα μέλος των «Chaotic Angels» και μετά την διάλυσή τους ακολούθησα την δική μου πορεία με κορυφαίους συνθέτες και στιχουργούς. Με τιμάει το γεγονός ότι ο Αντώνης Μιτζέλος, ο Νίκος Τερζής, ο BO, ο Τάσος Βουγιατζής, ο Πάνος Φαλάρας και ο Χάρης Καφετζόπουλος, μου εμπιστεύτηκαν κατά καιρούς τις δημιουργίες τους, οι οποίες κοσμούν την προσωπική μου δισκογραφία. Το τελευταίο μου τραγούδι με τίτλο «Πες Μου», κυκλοφόρησε από τη δισκογραφική εταιρία «ΟΓΔΟΟ» σε μουσική Αντώνη Μιτζέλου και στίχους Χάρη Καφετζόπουλου.

Κατερίνα Τερζοπούλου – Αντώνης Μιτζέλος,

Σαν έφηβη τι μουσική συνήθιζες να ακούς;

Άκουγα όλα τα είδη μουσικής. Ό,τι με γέμιζε συναισθηματικά και με ταξίδευε, το άκουγα. Φυσικά είχα και έχω μια αδυναμία στις μπαλάντες αλλά και στη ροκ μουσική.

Στη σύγχρονη εποχή, με όλα τα προβλήματα που ζούμε, πόσο εύκολο είναι για έναν νέο καλλιτέχνη να προωθήσει τη δουλειά του;

Σίγουρα πρέπει να έχεις γερό στομάχι. Ο δρόμος του τραγουδιού, δεν είναι εύκολος, χρειάζεται πειθαρχεία και επιμονή στους στόχους σου. Με πολλή προσπάθεια και αγάπη σε αυτό που κάνεις, μέρα με τη μέρα, χρόνο με το χρόνο, καταφέρνεις πολλά. Στην εποχή μας μπορείς να προβάλλεις και να προωθήσεις τη δουλειά σου διαδικτυακά, δημιουργώντας έτσι μια επιπλέον “επαφή” με το κοινό.

Κατερίνα Τερζοπούλου,

Ποιοι καλλιτέχνες είναι για εσένα πρότυπα;

Ανάφερέ μας 2-3 δίσκους που σου έχουν κάνει εντύπωση. Προσωπικά δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο πρότυπο, αλλά θαυμάζω πολύ τη Τζένη Βάνου, την Τάνια Τσανακλίδου, τη Yasmin Levy… Ξεχωριστές και ιδιαίτερες φωνές. Από δίσκους θα διάλεγα σίγουρα Τερμίτες-Περιμένοντας τη βροχή, Queen-A Night At The Opera και Socrates-Phos

Τι πιστεύεις ότι είναι αυτό που κάνει τα τραγούδια σου να ξεχωρίζουν;

Σίγουρα δε μπορώ να είμαι αντικειμενική με τα τραγούδια μου(γέλια). Το κάθε μου τραγούδι είναι ξεχωριστό για εμένα, γιατί κρύβει πίσω του μία μικρή ιστορία.

Ποιο είναι το μεγάλο σου όνειρο σε ό,τι αφορά τη μουσική και τη μουσική βιομηχανία;

Το μεγάλο μου όνειρο είναι να συνεχίσω να συνεργάζομαι με αξιόλογους συνθέτες που εκτιμώ και να ερμηνεύσω τραγούδια που θα αγαπηθούν και θα αντέξουν στο χρόνο!

Κατερίνα Τερζοπούλου,

Πες μας λίγα πράγματα για το νέο τραγούδι σου. Πώς προέκυψε.

Βρίσκομαι ήδη στο στούντιο ολοκληρώνοντας την δισκογραφική μου εργασία. Πολύ σύντομα θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε το δεύτερο single του άλμπουμ μου, που υπογράφουν δύο πολύ σημαντικοί δημιουργοί. Αυτή τη χρονική στιγμή δεν μπορώ να αποκαλύψω κάτι περισσότερο.

Αυτό το κομμάτι δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας ;

Ξεκινήσαμε τη διαδικασία δημιουργίας του τραγουδιού πριν την πανδημία. Λόγω των συνθηκών κάναμε μια μικρή παύση όπου είχα την ευκαιρία να μελετήσω και κάποια πράγματα παραπάνω και τώρα μπήκαμε ξανά στη διαδικασία της ολοκλήρωσης του τραγουδιού.

Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια και πως φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε δέκα χρόνια;

Σίγουρα στο άμεσο μέλλον υπάρχουν πολλά τραγούδια τα οποία θέλω να κυκλοφορήσω και να τα μοιραστώ μαζί σας. Προς το παρόν εστιάζω στο σήμερα και ανυπομονώ για τα επόμενα μουσικά μου βήματα.

Ποιο μήνυμά θα ήθελες να στείλεις στους φίλους και αναγνώστες του onenews.gr.

Να ζείτε την κάθε σας στιγμή σαν να είναι η τελευταία και να μην το βάζετε ποτέ μα ποτέ κάτω!!! Σας ευχαριστώ πολύ!!!

 Ένα μεγάλο ευχαριστώ για το χρόνο σου.