Κάποιος να τον μαζέψει! Ο ράπερ Light την έχει «ψωνίσει» και προκαλεί με τις δηλώσεις του: «Δεν θες να ακούσεις τώρα τι θα ακούσει όλη η Ελλάδα»!

 Κάποιος να τον μαζέψει! Ο ράπερ Light την έχει «ψωνίσει» και προκαλεί με τις δηλώσεις του: «Δεν θες να ακούσεις τώρα τι θα ακούσει όλη η Ελλάδα»!

Απαράδεκτη χαρακτηρίστηκε από πολλούς η εμφάνιση του «ψωνισμένου» τράπερ Light στο Mega Star ο οποίος, ανάμεσα σε άλλα, απάντησε στις ερωτήσεις της παρουσιάστριας Μαντώς Γαστεράτου για το αν θα πήγαινε στο Survivor.

«Φέτος μου έγινε μια πρόταση για το Survivor. Κοίταξε πιστεύω στην πραγματικότητα αν έχεις πεινάσει στην ζωή σου, δεν πας να τρως καρύδες και μπανάνες για έξι μήνες. Αρχικά αντιμετώπισα πάρα πολύ χιουμοριστικά την πρόταση που μου έκαναν. Γενικά το reality στην Ελλάδα του Power Of Love και του Bachelor για εμένα τουλάχιστον δεν είναι του επιπέδου μου. Εγώ θα πήγαινα να μάλωνα για ένα κομμάτι καρύδα, για ένα sleeping bag και για μία μπανάνα και μετά να γυρίσω στην Ελλάδα να το παίξω τι; Εγώ αν πάω εκεί πέρα και μου πούνε πρέπει να κοιμηθείς σε βρεγμένη άμμο, δεν θες να ακούσεις τώρα τι θα ακούσει όλη η Ελλάδα».

Αυτά είπε σχεδόν… απειλητικά ο αγενής τράπερ και πρόσθεσε προκαλώντας ακόμα περισσότερο: «Εδώ μαλώνω από την έπαυλη μου που έχω 40 βαθμούς και κυκλοφορώ χωρίς μπλούζα και τρώω όλη μέρα… Φαντάσου να πήγαινα εκεί να έτρωγα καρύδες και να κοιμάμαι στη βροχή». Κάποιος να τον μαζέψει θα λέγαμε εμείς…

 56 total views,  4 views today

RSS
Follow by Email