28 Φεβρουαρίου, 2024

«Καλά δεν ντρέπεσαι λίγο ρε; Ξεφτίλα! Είναι ντροπή, χυδαία πράγματα» – Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας για όσους βρίζουν τους παρουσιαστές των εκπομπών στις οποίες συμμετέχουν

«Να βρίζεις τον παρουσιαστή της εκπομπής σου χυδαία και μετά να βγαίνεις δημόσια και να λες είμαι ευτυχισμένος. Καλά δεν ντρέπεσαι λίγο ρε; Ξεφτίλα…»

Από Γιάννης Κυριακόπουλος

O Γιώργος Λιάγκας δεν δίστασε να συμφωνήσει για το «τσίρκο» στην ελληνική τηλεόραση, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο τράπερ Light για τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Ο παρουσιαστής μάλιστα, αποκάλυψε στον αέρα, ότι γνωρίζει συγκεκριμένα περιστατικά ανθρώπων της τηλεόρασης που βρίζουν χυδαία τους παρουσιαστές των εκπομπών στις οποίες συμμετέχουν.

«Καλά δεν ντρέπεσαι λίγο ρε; Ξεφτίλα! Είναι ντροπή, χυδαία πράγματα»

«Έχει δίκιο που είπε για το τσίρκο. Βλέπετε ανθρώπους το βράδυ να πηγαίνουν σε εκδηλώσεις και να φωτογραφίζονται μαζί γελώντας αγκαλιασμένοι και την επόμενη μέρα από τις εκπομπές τους να βρίζουν οι μισοί τους άλλους μισούς. Και θα πω και κάτι. Γνωρίζω αλλά δεν μπορώ να πω…

Φανταστείτε κατ’ ιδίαν τι λένε όλοι αυτοί για τους άλλους μισούς που χθες το βράδυ σε εκδήλωση ήταν αγκαλιά. Εγώ δεν φωτογραφίζομαι αγκαλιά με κανέναν, παρά μόνο με εσάς που είστε της εκπομπής μου, της εκπομπής μας. Πάω, αλλά δεν φωτογραφίζομαι ποτέ, αρνούμαι», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

«Φωτογραφίζονται μαζί και μετά βρίζονται. Χυδαία πράγματα, χυδαία. Βρίζουν τους παρουσιαστές των εκπομπών που είναι, ντροπή. Εγώ θα ντρεπόμουν πραγματικά. Και απορώ… Πώς πάνε το βράδυ στο σπίτι τους και κοιμούνται καλά αυτοί οι άνθρωποι; Τόσο ξεφτίλας πια; Να βρίζεις τον παρουσιαστή της εκπομπής σου χυδαία και μετά να βγαίνεις δημόσια και να λες είμαι ευτυχισμένος. Καλά δεν ντρέπεσαι λίγο ρε; Ξεφτίλα. Γενικότερα το λέω…».