27 Φεβρουαρίου, 2024

«Eίμαι σε φυλομετάβαση, έχω κάνει διόρθωση φύλου…» – Η επική απάντηση της Τζόυς Ευείδη στα αρνητικά σχόλια για την φωνή της

«Πολύς κόσμος το κάνει και πολύ καλά κάνει, εγώ είμαι κομπλεξικιά και ηλίθι@»

Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μία επική απάντηση έδωσε η Τζόυς Ευείδη περί “φυλομετάβασης” με αφορμή τα αρνητικά σχόλια που ακούγονται για την φωνή της, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, «Happy Day».

«Η τηλεόραση λείπει στο πορτοφόλι μου, δεν λείπει στην ψυχή μου. Μπορώ να ζήσω και χωρίς τηλεόραση, αλλά βοηθάει οικονομικά πολύ η αλήθεια είναι. Δυστυχώς είμαι πάρα πολύ κομπλεξική, πάρα πολύ ντροπαλή και δεν μπορώ να ενοχλώ τους δημιουργούς, που τους ενοχλεί το σύμπαν όλο, για έναν ρόλο. Ντρέπομαι πάρα πολύ και δεν το κάνω. Πολύς κόσμος το κάνει και πολύ καλά κάνει, εγώ είμαι κομπλεξικιά και ηλίθι@», είπε αρχικά για την καριέρα της.

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, σημείωσε: «Καμία σημασία δεν έχει ο έρωτας για μένα. Δεν με απασχολεί καθόλου. Με απασχολεί η τέχνη και τα ζώα. Δεν έχω χρόνους για έρωτες. Ούτε στον εχθρό μου ένας έρωτας. Είμαι χάλια όταν είμαι ερωτευμένη. Είναι το χειρότερο που μπορεί να μου συμβεί. Είμαι σαν την τρελή, δεν είμαι ήρεμη ποτέ, είμαι μονίμως αγχωμένη, έχω μονίμως ενοχές, κάνω σενάρια. Απαπα… Χάλια, χάλια! Είμαι πολύ ανώτερη και δεν παρακολουθώ, δεν είναι του κύκλου μου αυτά. Είμαι μόνη μου. Ολομόναχη κάνω τα σενάρια, αλλά δεν είμαι και του ψυχιατρείου, είπαμε»

Και κατέληξε για την φωνή της: «”Γιατί είναι η φωνή σου έτσι μωρή;”. Μου το έχουν πει πολλοί ταξιτζήδες. Τους απαντώ ότι έχω κάνει διόρθωση φύλου, είμαι σε φυλομετάβαση. Δεν καταλαβαίνουν όλοι ποια είμαι. Ε καλά, δεν είμαι και η Μαντόνα, ηρέμησε».