28 Φεβρουαρίου, 2024

Ντύνεται γαμπρός ο Κωνσταντίνος Πλεύρης: «Θα παντρευτούμε με την Τζόρτζια Σιακαβάρα. Με κλαρίνα για να είναι παραδοσιακός ο γάμος»

Καλούς απογόνους

Απάντηση στο πολυσυζητημένο ερώτημα της σχέσης του με την Τζόρτζια Σιακαβάρα, έδωσε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, αποκαλύπτοντας πως θα το πάρει το κορίτσι.

Το ζευγάρι έκανε δηλώσεις στην πρωινή εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» και μεταξύ άλλων, ανακοίνωσαν και το ευτυχές γεγονός, πως πρόκειται σύντομα να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Θα παντρευτούμε με την Τζόρτζια. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα το πότε. Θα φέρουμε και κλαρίνα από την επαρχία, για να είναι παραδοσιακός ο γάμος. Δεν καλώ δημοσιογράφους, οπότε δε θα είστε καλεσμένοι στον γάμο μας», ανέφερε ο γνωστός ποινικολόγος για τη σχέση του με τη σύντροφό του.

«Πρέπει κανονικά όσοι είναι ετεροφυλόφιλοι, όπως είμεθα εμείς, να τεθούν εκτός ζωών. Όποιος άνδρας πηγαίνει με γυναίκα να είναι παράνομος. Ο γιος μου, ο Θάνος Πλεύρης, που είναι υπουργός της κυβέρνησης, και το καταδίκασε, δε με ενδιαφέρει, τι λέει. Εγώ είμαι υπέρ των ομοφυλοφίλων και πρέπει να ταχθούν στην κοινωνία. Δηλαδή αν αλλάξει το καθεστώς θα τους βάλουμε στην οδοποιία, αυτό δεν το λέω εγώ, αλλά 17 καθηγητές πανεπιστημίων. Είναι ο νόμος της φύσης, ο άνδρας πάει με γυναίκα», είπε εμφανώς ειρωνικός για το νέο νομοσχέδιο της Βουλής.

«Η υιοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια είναι αγορά παιδιού. Γιατί δεν είναι δικό τους, για αυτό είναι αγορά. Δεν μπορεί κάποιος να υιοθετεί παιδί ως άντρας, πρέπει να είναι παντρεμένος, για να το κάνει και να είναι μέλος της οικογένειας», σχολίασε με αφορμή τις δηλώσεις της ηθοποιού, Μαρίας Ιωαννίδου, οι οποίες ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων.