29 Μαρτίου, 2024

Καίτη Γαρμπή – Σκληρή απάντηση για το «ηλίθιοι»

House of Fame: Αποχώρησε η Holly Grace – Σκληρή απάντηση για το «ηλίθιοι» από Καίτη Γαρμπή

Από το σπίτι του «House of Fame» αποχώρησε η Holly Grace, Θέμης Θεοχάρογλου

Μία αναπάντεχη αποχώρηση είχε το live του «House of Fame» το βράδυ της Παρασκευής (26/03), στο οποίο υποψήφιοι ήταν η Αλεξάνδρα, ο Στέφανος και ο Θέμης Θεοχάρογλου ως «Holly Grace». Η ώρα των αποτελεσμάτων από την ψηφοφορία του κοινού έφτασε, αφού η Καίτη Γαρμπή έβαλε κάποια πράγματα στη θέση τους,  και η Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε τον παίκτη που αποχωρεί από την Ακαδημία. Ο Στέφανος, για άλλη μία φορά προτεινόμενος, δέχτηκε θετικές κριτικές από την κριτική επιτροπή, ενώ Θέμης και Αλεξάνδρα δεν άφησαν ασυγκίνητους τους κριτές. Η λαμπερή παρουσιάστρια ανακοίνωσε ότι από το σπίτι αποχωρεί ο Θέμης/ Holly Grace, και οι σπουδαστές ξέσπασαν σε κλάματα. Οι τρεις νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση για την επόμενη εβδομάδα είναι οι: Σπετσιώτης, Έλενα και Obi, καθώς ο Πάνος Μεταξόπουλος δεν έκανε χρήση του δικαιώματός του.

Ιδιαίτερα συγκινημένος ο Θέμης Θεοχάρογλου είπε μετά την ανακοίνωση του ονόματός του: «Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που με δεχτήκατε. Ήρθε η ώρα να δεχόμαστε και να αποδεχόμαστε και κυρίως τον εαυτό μας. Εγώ τον δικό μου τον έχω αποδεχθεί. Τον αγαπώ καθημερινά και θα συνεχίσω να τον αγαπώ. Θα μου λείψετε όλοι».

Θέμης για κριτική στο House of Fame: «Στα social media θα φανούν ηλίθιοι»

Ο Θέμης την περασμένη εβδομάδα είχε δηλώσει έξω φρενών με τα σχόλια που δέχτηκε από την κριτική επιτροπή του «House of Fame»  για το live της Παρασκευής (19/3) και την ερμηνεία του στο τραγούδι «Μην με συγκρίνεις» της Καίτης Γαρμπή. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του live, ο 32χρονος καλλιτέχνης ξέσπασε, τονίζοντας ότι οι τέσσερεις κριτές είναι για γέλια και ότι δεν άξιζε να έχει τη χαμηλότερη βαθμολογία από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. «Είμαι καλά, αλλά ειλικρινά δεν έχω κάποιο λόγο να πάω να τραγουδήσω αυτή την εβδομάδα μπροστά σε αυτή την κριτική επιτροπή. Δεν με κρίνουν για την φωνή μου. Σήμερα ήμουν σωστός. Δεν πήγε τίποτα λάθος. Το μόνο λάθος ήταν η βαθμολογία μου και είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Θα το δω και αύριο στην αξιολόγηση. Τουλάχιστον ξέρεις πού χάρηκα Στα social media θα φανούν ηλίθιοι. Ο κόσμος ακούει, βλέπει και ξέρει» ανέφερε, αρχικά, ο παίκτης.

«Ένα μεγάλο κομμάτι της κριτικής ήταν προς την ερμηνεία μου. Θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να είναι έντονη με μελοδραματισμούς. Μπορείς να ερμηνεύσεις κάτι και πιο μαζεμένα. Για τη φωνή μου δεν άκουσα σχόλια. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί με βαθμολόγησαν τόσο χαμηλά. Ο Θεός και η ψυχή τους. Άντε πες στους έξι να είμαι, αλλά το να έχω πάρει τη χαμηλότερη βαθμολογία όλων Είναι μόνο για γέλια» είχε πει.

Καίτη Γαρμπή: «Ευτυχώς που δεν σε κρίνουμε για τη φωνή σου»

Παίρνοντας τον λόγο στο χθεσινό live η Καίτη Γαρμπή απευθυνόμενη και στον Θέμη είπε: «Ήμουν αρκετά θυμωμένη με αυτό που άκουσα, αλλά είπες πράγματα τα οποία σηκώνουν κουβέντα». Η τραγουδίστρια είχε σημειωμένα τα λεγόμενα του παίκτη, που φαίνεται να δήλωσε πως δεν αξίζει να τον κρίνει αυτή η κριτική επιτροπή. «Αυτή η κριτική επιτροπή αποτελείται από 4 καταξιωμένους ανθρώπους που ο καθένας στο είδος του είναι θεσμός. Ποιους θα ήθελες να σε κρίνουν;» του είπε. Η Holy Grace επιχείρησε να δικαιολογηθεί, λέγοντας πως ήταν θυμωμένη από την κριτική. Ωστόσο η Καίτη Γαρμπή συνέχισε λέγοντας: «Δεν σε αδίκησε κανείς. Δεν ερμήνευσες. Δεν τραγούδησες, δεν ήσουν καλός. Αναφορικά με το “ηλίθιοι”, εγώ μπορεί και να φαίνομαι έτσι επειδή είμαι πολύ επιεικής στη βαθμολογία».

Μάλιστα, η τραγουδίστρια σχολίασε με νόημα πως ο διαγωνιζόμενος είναι ο μόνος που κρίνεται και για το σόου και την μεταμφίεση τονίζοντας: «Ευτυχώς που δεν σε κρίνουμε για τη φωνή σου». «Εδώ έχεις δηλώσει ότι κάνεις drag show, δεν το έχω δει αυτό μέχρι τώρα. Στο πρώτο live σου είπα ότι σου έβαλα ένα τεράστιο δεκάρι από τη χαρά μου» σημείωσε επίσης μεταξύ άλλων η Καίτη Γαρμπή. Ο Θέμης ζήτησε συγγνώμη από τους κριτές λίγο πριν αποχωρήσει.

Ποιος είναι ο Θέμης Θεοχάρογλου – Holly Grace

Ο Θέμης Θεοχάρογλου γεννήθηκε στη Λάρισα και είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης θεάτρου. Εξαιτίας της ιδιαίτερης προσωπικότητάς του, βίωσε bullying στο σχολείο, αλλά και κατά τη διάρκεια των θεατρικών σπουδών του στην Θεσσαλονίκη. Στα 17, μίλησε στη μητέρα του για τη σεξουαλικότητά του. Από τότε και μέχρι σήμερα, έχει την απόλυτη στήριξη και των δυο γονιών του.

Στην Αθήνα ήρθε το 2016. Από τότε μέχρι σήμερα, έχει συμμετάσχει σε αρκετές παραστάσεις στην παιδική σκηνή του Εθνικού Θεάτρου και όχι μόνο! Αγαπημένοι του ξένοι τραγουδιστές είναι ο Frank Sinatra, η Lady Gaga, η Christina Aguilera, ενώ θα ήθελε να συνεργαστεί με Άννα Βίσση και Josephine. Στο «House of Fame», είχε δηλώσει ότι δεν θα δεχτεί τίποτα λιγότερο από το να είναι… ο καλύτερος. Στα live συμμετείχε ως Holly Grace, η οποία είναι η drag περσόνα του. O Θέμης Θεοχάρογλου δεν κατάφερε να παραμείνει στο σπίτι του «House of Fame».