28 Φεβρουαρίου, 2024

Και η συνέχεια στις ‘Εφαρμογές

Πριν 2 χρόνια έτυχε κάπου κάπως να γνωρίσω την Πόπη Βάθυ .Είναι  ένα ταπεινό ξεχωριστό πλάσμα που μόνο που την κοίταζες στα μάτια βλέπεις πόσο αγάπη για τους ανθρώπους κρύβει μέσα της ..Η αγάπη για τα ζώα κ την φύση μας έκανε αμέσως να συμπαθήσει η μια την άλλη και ως σήμερα να είναι η πρώτη καλημέρα μόλις ξημερώσει να πούμε μέσω Chat …Σήμερα μας φιλοξενεί στο χώρο της στην Ραφήνα με θέα την θάλασσα και έχουμε να συζητήσουμε  πολλά …Γιατί οι ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ όπως κ να το κάνουμε ενώνουν τους ανθρώπους αρκετά …

Τι έχει αλλάξει στις σχέσεις των ανθρώπων Πόπη μου; Και η Εφαρμογές είναι το σήμερα ?

Οι σχέσεις των ανθρώπων έχουν αλλάξει πάρα πολύ στο σήμερα οι άνθρωποι ψάχνουν  τον έρωτα πιο επιφανειακά περισσότερο αναζητούν κάτι ευκαιριακό δεν εμβαθύνουν τόσο πολύ δεν έχουν τον χρόνο να εμβαθύνουν από όλα αυτά  που συμβαίνουν παράλληλα στην κοινωνία οπότε οι Εφαρμογές πέρα από την μάστιγα της εποχής είναι και πολύ “βολικές”.

Κάθε φορά παρουσιάζεις κάτι διαφορετικό.

Θα έλεγα ζεις την κάθε στιγμή και αυτό το δείχνεις με τους στίχους σου ..

Ναι ζω την κάθε στιγμή ζω στο σήμερα και προσπαθώ πάντα να αφουγκράζομαι το  ρεύμα της εποχής.

Πού νομίζεις Πόπη  ότι οφείλεται η επιτυχία σου και σε αγάπησε ο κόσμος τόσο γρήγορα?

Νομίζω ότι προσπαθώ Νικολέττα μου μέσα από τα τραγούδια που γράφω να παρουσιάζω την αλήθεια, αυτήν που καταγράφω μέσα από  την ψυχή μου και παράλληλα κρατώ μια ισορροπία ανάμεσα το μοντέρνο και το κλασσικό στοιχείο .στίχος – μουσική. Αν με έχει εκτιμήσει έστω και λίγο ο κόσμος αυτό με τιμά ιδιαίτερα.

Έχοντας περάσει από εποχές που το ελληνικό τραγούδι ήταν σημείο αναφοράς μιας ολόκληρης κοινωνίας, πώς βλέπεις σήμερα τις αντιστοιχίες του με τον κόσμο και την εποχή;

Το ελληνικό τραγούδι έχει περάσει από πολλές φάσεις και συνεχίζει να περνάει. έχει περάσει κι αυτό στιγμές άνθισης και στιγμές κρίσης. σήμερα βρίσκεται σε μια ισορροπία ο καθένας μας μπορεί να ψάξει και να αναζητήσει να ακούσει ότι είδος θέλει,  ποιοτικό, έντεχνο pop rock rap trap.

Το μέλλον του ελληνικού τραγουδιού θέλω να το βλέπω  με αισιοδοξία, να υπάρχει πάντα το δικαίωμα και η πολυφωνία ο καθένας μας να επιλεγεί να υποστηρίζει και να απολαμβάνει το είδος της μουσικής που θέλει να ακούσει. πιεζόμαστε τόσο πολύ όλοι μας από μια σκληρή καθημερινότητα, ας είναι η μουσική αυτή που πάντα θα μας απελευθερώνει, θα μας χαλαρώνει και θα μας επιτρέπει να ονειρευόμαστε.

Ένας στίχος που σε χαρακτηρίζει;

Ένας στίχος δικός μου η κάποιου άλλου καλλιτέχνη?? Αν πρέπει να διαλέξω κάποιον δικό μου διαλέγω από τις Εφαρμογές το: Την αγάπη ψάχνουμε όλοι στην εικονική την πόλη με γοήτευσες εσύ μέσα από υπολογιστή

Στην οθόνη θα κολλήσω δύσκολα θα ξεκολλήσω μα το ψάξιμο τελειώνει και ξανά μένουμε μόνοι.

Ποια είναι η πηγή έμπνευσης των στίχων των τραγουδιών σου;

Η πηγή έμπνευση των στίχων μου είναι σίγουρα τα βιώματα τα δικά μου των φίλων μου  των κοντινών μου ανθρώπων οι συζητήσεις που κάνουμε όλοι μεταξύ μας τα κοινωνικά θέματα που όλους μας απασχολούν έντονα στις μέρες μας.

Ποιο είναι το motto σου στη ζωή σου Πόπη μου ?

Το motto μου στη ζωή είναι οι στίχοι από το καινούργιο μου τραγούδι που θα βγει τα Χριστούγεννα. ΤΟ ΠΑΝΤΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΡΕΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ .

Στην καθημερινότητα σου τι ρόλο παίζουν οι εφαρμογές ? Εσύ κάνεις Chat?

Τις χρησιμοποιώ για επαγγελματικούς λόγους, δεν έχω υπάρξει τόσο “τολμηρή” ακόμα, βλέπεις ανήκω σε μια παλιότερη γενιά που μεγάλωσε με έναν πιο ρομαντικό τρόπο, ωστόσο αφουγκράζομαι μέσα από τις επόμενες γενιές τον σύγχρονο τρόπο που γίνεται το ερωτικό παιχνίδι και κλέβω λίγο από τις ζωές τους εφαρμόζοντας το στους στίχους του τραγουδιού μου Εφαρμογές.

Ευχαριστώ για την συνέντευξη Πόπη μου 

Ευχαριστώ για τον χρόνο που μου αφιέρωσες.

Και η συνέχεια στις ‘Εφαρμογές”…..