29 Απριλίου, 2024

Ιωάννα Μαλέσκου: Κυκλοφορεί “εκδοση” και ως… άνδρας! Μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό με τον αδελφό της!

Ιωάννα Μαλέσκου: Κυκλοφορεί “εκδοση” και ως… άνδρας! Μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό με τον αδελφό της!

Φέτος έχει τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα και όχι άδικα, αφού στην παρθενική της χρονιάς ως κεντρική παρουσιάστρια σε μεγάλο κανάλι έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπωσεις!

Η παρουσιάστρια πριν λίγους μήνες έκλεισε τα 32 της χρόνια ωστόσο εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού τα γενέθλια αυτά τα πέρασε μακριά από την οικογένειά της.

Η Ιωάννα Μαλέσκου είχε δεχτεί στην εκπομπή της τότε ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από τον αδερφό της!

«Θέλω να σου ευχηθώ και από δω μέσα από την καρδιά μου. Πολύχρονη, πολύχρωμη, πάντα υγιείς και δυνατή. Να χαμογελάς και ότι κάνεις να συνοδεύεται από προσωπική ευτυχία και επιτυχία. Σ’ αγαπώ.», ευχήθηκε στην Ιωάννα Μαλέσκου ο αδερφός της.

Και μπορεί στην αέρα της εκπομπής να ακούστηκε μόνο η φωνή του Αλέξη Μαλέσκου, ωστόσο από την φωτογραφία που είδαμε στους δέκτες μας κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής τους επικοινωνίας, διαπιστώσαμε ότι η ομοιότητα τους είναι τρομερή.

Η αλήθεια είναι πως πάθαμε πλάκα αφού τα δύο αδέλφια είναι ολόιδια, παρότι διαφορετικού φύλου και παρά τις… πλαστικές που έχει κάνει! Με λίγα λόγια η Ιωάννα Μαλέσκου κυκλοφορήσει και σε… αρσενική έκδοση!

Δείτε την φωτογραφία με τα δύο αδέλφια. Σαν δύο σταγόνες νερό.

be6f75_maleskou