28 Μαρτίου, 2024

Η πιο καυλ@τική μου εμπειρία

Η πιο καυλ@τική μου εμπειρία

AKIRIDIS NIKOS

Γεια σας, μετά από χρόνια που διαβάζω ερωτικές ιστορίες, αποφάσισα να σας γράψω κι εγώ τη δική μου πιο καυλωτική ιστορία. Φυσικά θα χρησιμοποιήσω ψεύτικα ονόματα.

Είμαι ο Πάνος και κοντεύω τα 50. Πριν από καμιά δεκαριά χρόνια, μιλώντας σε ένα από τα τσατ εκείνης της εποχής, γνώρισα ένα ζευγάρι, με το οποίο αφού συζητήσαμε τα γούστα μας και είδαμε ότι ταιριάζουν, αποφασίσαμε να συναντηθούμε για τα περεταίρω.

Ήταν ο Διονύσης, 40 και κάτι και η Κάτια γύρω στα 30. Όμορφο και ταιριαστό ζευγάρι, αλλά από ότι κατάλαβα παράνομο. Συναντηθήκαμε στο σπίτι τους, κάπου στο Χαϊδάρι, το οποίο φαινόταν ότι το χρησιμοποιούσαν για γαμηστρώνα, αφού είχε μέσα τα τελείως απαραίτητα έπιπλα και συσκευές. Ήπιαμε ένα καφέ και συζητούσαμε περί ανέμων και υδάτων στην αρχή, αλλά αργότερα η Κάτια γύρισε τη συζήτηση στο θέμα μας. Ο Διονύσης φαινόταν πιο μαζεμένος γενικά. Το θέμα ήταν να γαμήσω το Διονύση. Μου είπαν ότι θα ήταν η πρώτη τους εμπειρία τέτοιου είδους με άντρα. Η Κάτια πολλές φορές τον γαμούσε με δονητές ή με στραπόν, αλλά δεν το είχαν ξανακάνει με άλλο άντρα. Μου περιέγραφαν διάφορα που κάνανε οι δυο τους, καθώς και διάφορες φαντασιώσεις τους και είχα καυλώσει τρελά. Ανυπομονούσα να ξεκινήσουμε. Με ρώτησαν για δικές μου παρόμοιες εμπειρίες, οι οποίες δεν ήταν και πολλές και τους τις περιέγραψα.

Μέχρι που η Κάτια πήρε την πρωτοβουλία και μας ζήτησε να πάμε στην κρεβατοκάμαρα. Πήγαμε και αφού γδυθήκαμε και οι τρεις, ξαπλώσαμε στο κρεβάτι. Η Κάτια με φίλησε στο στόμα ενώ μου χάιδευε τον πούτσο που ήταν τέρμα καυλωμένος. Έσκυψε και τον πήρε στο στόμα της. Ο Διονύσης κοίταγε κι έπαιζε τον πούτσο του. Τότε αυτή γύρισε και του είπε «έλα να δοκιμάσεις κι εσύ να τον γλείψεις». Ο Διονύσης ήρθε διστακτικά κι έσκυψε μπροστά μου. Ακούμπησε το πουτσοκέφαλο στα χείλη του στην αρχή, μετά έβγαλε λίγο τη γλώσσα και μετά άνοιξε το στόμα και τον πήρε μέσα. Φαινόταν ότι ήταν η πρώτη του φορά που έπαιρνε πίπα, αλλά και μόνο με αυτό τρελαινόμουν στην καύλα. Τότε η Κάτια του πιάνει το κεφάλι και άρχισε να του το πιέζει στον πούτσο μου και του έλεγε λίγο άγρια και λίγο τρυφερά «έλα μωρό μου, πάρε αυτή την πούτσα πιο βαθιά στο στόμα σου, είδες πώς είναι να γλείφεις μια πούτσα; Σου αρέσει να τη γλείφεις; Πάρ’ τη μέχρι το λαρύγγι σου».

Και μόνο που τα άκουγα κόντευα να χύσω. Για να κερδίσω λίγο χρόνο και να μη χύσω τόσο γρήγορα, του ζήτησα να μου γλείψει τα αρχίδια, πράγμα που το έκανε αμέσως ενώ με το ένα του χέρι συνέχισε να μου τον παίζει. Η Κάτια είπε ότι έπρεπε να τον προετοιμάσει για το γαμήσι που θα έτρωγε, έσκυψε πίσω του κι άρχισε να του γλείφει την κωλοτρυπίδα και να του χώνει δάχτυλα. Ο Διονύσης ξαναπήρε τον πούτσο μου στο στόμα του και προσπαθούσε από μόνος του πλέον να τον πάρει όσο πιο βαθιά μπορούσε, αν και πνιγόταν.

Όταν μετά από λίγη ώρα η Κάτια κατάλαβε ότι ο Διονύσης ήταν έτοιμος, τον ρώτησε η Κάτια χαμηλόφωνα. «Είσαι έτοιμος να τον νιώσεις να μπαίνει στον κώλο σου; Θέλεις να σε ξεσκίσει;». Ο Διονύσης κουνώντας καταφατικά το κεφάλι του, μας έδωσε το πράσινο φως ότι είναι έτοιμος. Τον τράβηξε και του είπε να στηθεί στα τέσσερα. Ο Διονύσης, πάντα διστακτικά, στήθηκε μπροστά μου στα τέσσερα. Εγώ γρήγορα φόρεσα μια καπότα. Η Κάτια του κρατούσε ανοιχτά τα κωλομέρια και έβλεπα την περιποιημένη καλοξυρισμένη κωλοτρυπίδα του να με περιμένει. Έτριψα λίγο το πουτσοκέφαλό μου στην τρύπα του, αλλά δε μπορούσα να περιμένω άλλο. Τον έπιασα από τους γοφούς και άρχισα να πιέζω σιγά-σιγά μέχρι που μπήκε το πουτσοκέφαλο μέσα. Σταμάτησα να συνηθίσει λίγο. Η Κάτια του μιλούσε συνέχεια. Του ζήτησα να σκύψει τελείως. Ακούμπησε το κεφάλι του στο σεντόνι και έβλεπα την κωλάρα του τουρλωμένη με το πουτσοκέφαλό μου μέσα και δε μπορούσα. Ήθελα να τον ξεσκίσω και να χύσω.

Άρχισα πάλι να κουνιέμαι σιγά-σιγά και τότε τον ένιωσα να δίνει μια δυνατή σπρωξιά προς τα πίσω και του χώθηκε ολόκληρη η ψωλή μου βαθιά μέχρι τον πάτο του και έβγαλε ένα δυνατό βογκητό από τον πόνο αλλά και την καύλα. Σταμάτησα για λίγο πάλι αλλά με την παρότρυνση της Κάτιας, γρήγορα άρχισα να τον γαμάω κανονικά και όλο και πιο γρήγορα και δυνατά. Η καύλα μου ήταν πολύ μεγάλη και ήθελα να αδειάσω τα αρχίδια μου στην καπότα βαθιά μέσα στον κώλο του. Τότε ξαφνικά αισθάνθηκα την Κάτια να μου χαϊδεύει τον κώλο και σιγά-σιγά να το κατεβάζει προς την κωλοτρυπίδα του Διονύση αφού πέρασε χαϊδεύοντας τα αρχίδια μου. Συνέχισα να τον γαμάω και αισθανόμουν το χέρια της να μου χαϊδεύει και τον πούτσο όσο έβγαινε. Ο Διονύσης όπως ήταν σκυμμένος πέρασε το χέρι του από κάτω και μου χάιδευε τα αρχίδια ενώ συνέχισε να βογκάει από καύλα πλέον μόνο.

Η Κάτια πλέον ήρθε τελείως πίσω μου και την ώρα που αισθανόμουν να μου γλείφει τα κωλομέρια, έχωσε δύο δάχτυλα μέσα στην κωλοτρυπίδα του Διονύση μαζί με τον πούτσο μου. Έπαθα πλάκα. Ο Διονύσης βόγκηξε δυνατά. Αμέσως σταμάτησα και περίμενα να δω τι θα γίνει, παρόλο που πλέον η καύλα μου ήταν σε επίπεδα που με το ζόρι προσπαθούσα να μη χύσω. Η Κάτια κούναγε τα δάχτυλά της μέσα και με ρώτησε «σου αρέσει που μπορείς να τον γαμάς και ταυτόχρονα να σου χαϊδεύω τον πούτσο;»

Αυτό ήταν. Άρχισα να τον γαμάω όσο πιο δυνατά και βαθιά μπορούσα ενώ ταυτόχρονα ένιωθα τα δάχτυλα της Κάτιας να κουνιούνται και να μου τρίβουν τον πούτσο. Έχυνα και έχυνα, δεν ξέρω πόσο. Όταν άρχισα να χαλαρώνω, έβγαλε η Κάτια τα δάχτυλά της και σιγά-σιγά γλίστρησε και ο πούτσος μου έξω.

Αυτή ήταν μια φαντασίωσή τους που πραγματοποιήθηκε εκείνη τη μέρα. Με τα παιδιά είπαμε πολλές φαντασιώσεις μας που θέλαμε να πραγματοποιήσουμε και η μία ήταν πιο καυλωτική από την άλλη. Δεν έτυχε να ξαναβρεθούμε, αλλά είμαι σίγουρος ότι πρέπει να πραγματοποίησαν όλες τους τις φαντασιώσεις κι ακόμα περισσότερες. Εκείνη η φάση μου έρχεται πολλές φορές στο μυαλό και καυλώνω. Την έχω παίξει πάρα πολλές φορές όταν τα θυμάμαι αυτά ή ακόμα και όταν γαμάω κάποια γκόμενα, και θέλω να καυλώσω ακόμα περισσότερο, εκείνα θυμάμαι. Παιδιά να είστε καλά και να περνάτε καλά, σας ευχαριστώ για την εμπειρία αυτή