19 Απριλίου, 2024

Ανδρέας Λέοντας: Είμαι γενικά σε μια δημιουργική περίοδο με πολλές ιδέες

Ανδρέας Λέοντας

Ανδρέας Λέοντας:

Είμαι γενικά σε μια δημιουργική περίοδο με πολλές ιδέες

Ο 25χρονος Ανδρέας Λέοντας είναι σεμνός και ταπεινός και κατάγεται από την Κύπρο.

Νίκησε το 2016 το τάλεντ σόου X-Factor με την υπέροχη φωνή του και σήμερα ζει  μία από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του.

Σε ποια ηλικία ξεκινήσεις

Γενικά η σχέση μου με το τραγούδι άργησε πολύ να έρθει στη ζωή μου. Αν με ερωτούσατε στην ηλικία των 8-9 χρονών τι θα ήθελα να γίνω όταν μεγαλώσω, σίγουρα η απάντηση δεν θα ήταν τραγουδιστής. Άρχισα στα 11 μου μαθήματα κιθάρας αλλά και πάλι δεν τραγουδούσα. Γύρω στα 15-16 άρχισα λίγο με την κιθάρα μόνος μου στο σπίτι να σιγοψιθυρίζω τραγούδια να μην με ακούει κανείς, εκεί κατάλαβα ότι κάτι γίνεται. Έφτιαξα μια μπάντα κι αρχίσαμε να κάνουμε συναυλίες και να τραγουδάμε σε διάφορους χώρους. Μετά νομίζω η κατάληξη ήταν μονόδρομος.

Τα χόμπι σου ποια είναι

Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, το gaming και με τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα. Φυσικά τώρα είναι λίγο περιορισμένος ο χρόνος μου και το αγαπημένο μου χόμπι είναι ο γιος μου. Αυτό το καλύπτει όλα

Γράφεις δικιά σου τραγούδια

Ανδρέας Λέοντας
Ανδρέας Λέοντας

Γράφω δικά μου τραγούδια ναι. Έχω κυκλοφορήσει ήδη ένα με μουσική και στίχους δικά μου, το τελευταίο μου single με τίτλο «Δεν Είμαι Εδώ». Έχω πολλά στο συρτάρι δικά μου αλλά δεν ήρθε η ώρα τους ακόμη !

Η εμφάνιση του τραγουδιστή παίζει ρόλο

Αν με ρωτούσατε αυτή την ερώτηση πριν μερικά χρόνια η απάντηση μπορεί και να ήταν ναι. Η απάντηση βρίσκεται κάπου στη μέση. Πλέον πιστεύω πως έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα. Ο κόσμος έχει ανάγκη να βλέπει και να ακούει κάτι αληθινό γιατί όλοι μας όταν τραγουδάμε είναι σαν να κάνουμε μια κατάθεση ψυχής. Δεν παίζει τόσο ρόλο η εξωτερική εμφάνιση όσο η εσωτερική.

Είσαι αισιόδοξος για τις κινήσεις που κάνεις

Κάθε κίνηση που κάνω μεγάλη τη σκέφτομαι πολλές φορές. Βλέπω όλα τα σενάρια γύρω από αυτή. Τα συζητάω πάντα με τη γυναίκα μου και τις περισσότερες φορές αποφασίζουμε μαζί.  Μιλάμε πάντα για κινήσεις μεγάλες γιατί για κάτι μικρά μικρά μου αρέσει ο αυθορμητισμός και η απόφαση της στιγμής. Είμαι γενικά αισιόδοξος στη ζωή μου, δεν μου αρέσει ο αρνητισμός. Όταν βάλω όμως ένα στόχο στη ζωή μου, με το ένα τρόπο ή με τον άλλο θα τα καταφέρω !

 

Όσον αφορά μερικά χαρακτηριστικά σου

Είμαι ένας άνθρωπος ήρεμος. Μου αρέσει η ηρεμία, δεν μου αρέσουν οι εντάσεις. Έχω να πω πως είμαι πολύ ντροπαλός στη ζωή μου, αυτό φυσικά το ξεχνάω όταν ανεβαίνω πάνω στη σκηνή. Είμαι δοτικός, αν μου ζητήσει κάτι ο συνάνθρωπος μου, με ότι μπορώ θα βοηθήσω, με χαρά πάντοτε.

Με ποιους έχεις συνεργαστεί

Ανδρέας Λέοντας
Ανδρέας Λέοντας

Έχω συνεργαστεί με την Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Χρήστο Μενιδιάτη που ήμασταν μαζί 6 μήνες σε μαγαζί στην Αθήνα. Με τη Πάολα που πήγαμε και Θεσσαλονίκη και Αυστραλία.. Με τον Βασίλη Καρρά που κάναμε συναυλία στη Κύπρο. Φυσικά και με τον Γιώργο Θεοφάνους που μου έγραψε τα πρώτα μου τραγούδια.

Η ποιο μεγάλη σου αδυναμία

Νομίζω αυτή η απάντηση είναι αυτονόητη. Ο γιος μου !!

Οι Fans στη ζωή σου τι ρόλο παίζουν

Εγώ τους ευχαριστώ και θα τους ευχαριστώ για πάντα. Το ότι ένας άνθρωπος εκεί έξω αφιερώνει χρόνο σε κάτι που θαυμάζει, το οτιδήποτε είναι αυτό, είναι πολύ σημαντικό. Το ότι πληρώνει κάποιος ή έρχεται κάποιος από μακριά για να σε δει νομίζω αυτό τα λέει όλα. Έτσι κι αλλιώς χωρίς αυτούς εμείς τι θα κάναμε; Θα κυκλοφορούσαμε τα κομμάτια, θα τραγουδάγαμε και θα τα ακούγαμε μόνο εμείς . Α ! Και η οικογένεια και οι φίλοι μας χαχαχα. Είναι μεγάλο κεφάλαιο οι Fans και είμαι ευγνώμων που τους έχω και ένα μεγάλο ευχαριστώ ακόμη κι αυτό είναι λίγο

Ετοιμάζεις τώρα κάτι

Τώρα έχουμε εμφανίσεις σε Ελλάδα και Κύπρο. Ετοιμάζω καινούργιο single με τίτλο «Φυσάει Μοναξιά» μαζί με Video Clip. Είμαι γενικά σε μια πολύ δημιουργική περίοδο με πολλές ιδέες που σιγά σιγά θα τα δείτε όλα !