28 Μαρτίου, 2024

Γιώργος Ασημακόπουλος: Κυκλοφορεί το πρώτο του τραγούδι και γίνεται viral

Γιώργος Ασημακόπουλος: Κυκλοφορεί το πρώτο του τραγούδι και γίνεται viral

Στο video clip παίζει πρώην συμπαίκτρια του

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος έγινε γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο φετινό Survivor, όπου ξεχώρισε, τόσο με τις αγωνιστικές του επιδόσεις, όσο και με την έντονη προσωπικότητά και το ήθος του.

Μάλιστα, μετά την αποχώρηση από το Survivor, ο νεαρός επιχειρηματίας έδωσε όλο το χρηματικό ποσό που κέρδισε σε παιδιά με καρκίνο, αφού έχει βιώσει την απώλεια του αδελφού του από τη συγκεκριμένη ασθένεια.

Το επόμενο βήμα του Γιώργου Ασημακόπουλου μετά το Survivor

Αυτή την περίοδο, ο Γιώργος Ασημακόπουλος κάνει ένα νέο βήμα στη ζωή του και κυκλοφορεί το πρώτο του τραγούδι με τίτλο «Coco Bongo», ατάκα την οποία είπε στο Survivor και έγινε viral.

https://www.instagram.com/p/CSAVDyJj_4u/?utm_source=ig_embed

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος και η Καρολίνα Καλύβα σ’ ένα καλοκαιρινό video clip

Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφει ο Oggi, ενώ ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος είναι ο σκηνοθέτης του καλοκαιρινού video clip, στο οποίο συμμετέχει και η συμπαίκτριά του στο Survivor και καλή του φίλη, Καρολίνα Καλύβα.

 

Survivor: Ζευγάρι Γιώργος Ασημακόπουλος – Καρολίνα Καλύβα; Μαζί απόλαυσαν την Πανσέληνο!

Μαζί απόλαυσαν την χθεσινοβραδινή πανσέληνο ο Γιώργος Ασημακόπουλος και η Καρολίνα Καλύβα, με τους δυο φίλους να είναι αχώριστοι μετά το Survivor 4.

Οι δύο πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης τόσο κατά την παραμονή τους στο παιχνίδι όσο και κατά την επιστροφή τους στην Αθήνα είχαν έρθει αρκετά κοντά και φαίνεται πως έχουν τρομερή χημεία.

Έτσι, πήραν μαζί τους φίλους τους και απόλαυσαν το φεγγάρι στην Αθηναΐκή Ριβιέρα και συγκεκριμένα στο Island. Στην παρεά τους ήταν και ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, Χρύσανθος Πανάς και η σχεδιάστρια μόδας, Σίλια Κριθαριώτη.

Η κοινή έξοδος του Γιώργου Ασημακόπουλου και της Καρολίνας Καλύβα

 

Τα “έσπασαν” σε έξοδό τους Χαμπέρη, Ασημακόπουλος, Γαλακτερός και Καρολίνα

Οι αγαπημένοι Amigos του Survivor συναντήθηκαν ξανά! Ο Γιώργος Ασημακόπουλος ένα βράδυ πριν βρεθεί στα γραφεία του Make a Wish και κάνει την ευχή δυο παιδιών που πάσχουν από λευχαιμία πραγματικότητα, διασκέδασε με τους φίλους και πρώην συμπαίκτες του σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας.

Οι πρώην παίκτες που είναι πολύ ενεργοί στα social media μετά την αποχώρησή τους από το παιχνίδι, μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους μέσα από τα προφίλ τους στο instagram διάφορα στιγμιότυπα από την συγκεκριμένη βραδιά.

Survivor: Ζευγάρι Γιώργος Ασημακόπουλος - Καρολίνα Καλύβα; Μαζί απόλαυσαν την Πανσέληνο!

Survivor: Ζευγάρι Γιώργος Ασημακόπουλος - Καρολίνα Καλύβα; Μαζί απόλαυσαν την Πανσέληνο!

 

Survivor: Ζευγάρι Γιώργος Ασημακόπουλος - Καρολίνα Καλύβα; Μαζί απόλαυσαν την Πανσέληνο!

Πηγή: Youweekly.gr