28 Απριλίου, 2024

Γιάννης Ξανθόπουλος: Το πρώτο μήνυμα μετά το θανατηφόρο τροχαίο – «Λυπάμαι πάρα πολύ»

Γιάννης Ξανθόπουλος (NDP-Alpha)

Σε τροχαίο δυστύχημα ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος, κατά τ’ οποίο ένας 19χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του. Tο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στην οδό Δεκελείας, στις Αχαρνές, όταν το τζιπ που οδηγούσε ο τραγουδιστής συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με όχημα, στο οποίο επέβαιναν δύο 19χρονοι.

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος ήταν συγκλονισμένος όλες αυτές τις ημέρες και το μεσημέρι της Τετάρτης (20/3) έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Η ζωή για κάποιο λόγο μου έβαλε μια σκληρή δοκιμασία. Προσπαθώντας να αποφύγω το ένα κακό, έπεσα σε χειρότερο κακό. Επέζησα από αυτό το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο χάθηκε μια ζωή. Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουν αυτό που αισθάνομαι. Λυπάμαι πάρα πολύ… Συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού, θα προσεύχομαι για εκείνον. Δύναμη και υγεία στο παιδί που επέζησε. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο μέσα από την καρδιά μου για τα τόσα μηνύματα αγάπης και στήριξης!! Μου δίνετε πολύ δύναμη» έγραψε.

Πώς έγινε η μοιραία σύγκρουση

Οι πληροφορίες της εκπομπής T Live αναφέρουν πως ο Γιάννης Ξανθόπουλος φέρεται να οδηγούσε με ταχύτητα και να μπήκε για λίγο στο αντίθετο ρεύμα. Την στιγμή εκείνη, το όχημα που οδηγούσε ο 19χρονος φέρεται να παραβίασε το STOP, με αποτέλεσμα τα δύο αυτοκίνητα να συγκρουστούν.

«Δεν έχασα τον έλεγχο»: Τι υποστηρίζει ο τραγουδιστής

Ο τραγουδιστής σε δηλώσεις του ισχυρίστηκε πως του πετάχτηκε ένα όχημα στο αντίθετο ρεύμα και στην προσπάθειά του να αποφύγει το εν λόγω αυτοκίνητο, συγκρούστηκε με το ΙΧ των δύο νεαρών. «Όχι, όχι, δεν έχασα τον έλεγχο του αυτοκινήτου» αναφέρει.

Ανθρωπος από το συγγενικό περιβάλλον του τραγουδιστή δήλωσε επίσης πως «Βγήκε ένα αυτοκίνητο από STOP. Ο Γιάννης προσπάθησε να το αποφύγει. Δεν έτρεχε ο Γιάννης, πήγαινε με 50 χιλιόμετρα. Το αυτοκίνητο αυτό έφυγε, το ψάχνουμε».

Μιλώντας στην εκπομπή του Alpha, ο τραγουδιστής εμφανώς σοκαρισμένος ανέφερε τα όσα συνέβησαν ζητώντας παράλληλα να δοθούν πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες για το αυτοκίνητο που ήρθε από το αντίθετο ρεύμα.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο, κατά τον τραγουδιστή, αναζητείται.

«Από το πρωί κλαίω» λέει ο πατέρας του τραγουδιστή

«Πολύ λυπάμαι για το παιδί, από το πρωί κλαίω», είπε ο πατέρας του στον ΑΝΤ1 εμφανώς σοκαρισμένος.

«Ο μικρός είναι καλά, δόξα τω Θεώ, σώθηκε. Καλά είναι. Αύριο μπορεί να έρθει σπίτι. Τα παιδιά είναι όλα εκεί, και η γυναίκα μου. Δεν φταίει σε τίποτα, δεν φταίει, αφού τον βρήκαν. Δεν ξέρω ακόμα τίποτα για τον άλλο που παραβίασε το STOP. Το έμαθα από το πρωί… Εδώ κλάματα, τρελάθηκα!», είπε ο πατέρας του τραγουδιστή.

«Το έμαθα από τον γιο μου τον μεγάλο. Ήταν να πάει για δουλειά στις 7.15 και έφυγε 5.30 και δεν είπε τίποτα. Μετά τον πήρα να τον ρωτήσω γιατί τόσο νωρίς και μου είπε ότι ήταν στο νοσοκομείο γιατί ο Γιαννάκης τράκαρε. Πήγαμε μετά στο νοσοκομείο με τη γυναίκα μου. Ο Γιαννάκης είναι σοκαρισμένος για το παιδί που σκοτώθηκε. Δόξα τω Θεώ ο γιος μου είναι καλά αλλά δεν μου τα λένε όλα. Θα έρθουν στο σπίτι και θα μου τα πούνε. Ο Γιάννης είναι πολύ ευαίσθητος με αυτό που έπαθε… άστο! Ο άλλος που βγήκε από το STOP αυτός έφταιγε. Πολύ λυπάμαι για το παιδί, από το πρωί κλαίω», συμπλήρωσε.

Σημειώνεται ότι οι Αρχές ψάχνουν να βρουν τον οδηγό που παραβίασε το STOP, καθώς το δικό του όχημα προσπάθησε να αποφύγει ο Γιάννης Ξανθόπουλος και συγκρούστηκε με το όχημα στο οποίο επέβαινε ο 19χρονος και ακόμη ένα άτομο, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.