23 Απριλίου, 2024

Γιάννης Κότσιρας: «Είχα πάθει ένα είδος αγοραφοβίας, φοβόμουν να βγω από το σπίτι»

Ο Γιάννης Κότσιρας μιλάει για τα ριάλιτι, το νέο του τραγούδι «Κοίτα γύρω», τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχτεί, αλλά και για ένα είδος αγοραφοβίας που έχει πάθει στο παρελθόν

Ο Γιάννης Κότσιρας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» για τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχτεί, αλλά και για ένα είδος αγοραφοβίας που έχει πάθει στο παρελθόν. «Έχω ζήσει να κουνάνε πούλμαν, να με παρακολουθούν τα βράδια και να μου σκίζουν τα ρούχα, αλλά όλα αυτά τα έχω αφήσει πίσω μου. Κάποια στιγμή είχα πάθει ένα είδος αγοραφοβίας. Φοβόμουν να βγω από το σπίτι. Οπότε έβαλα τους όρους στη ζωή μου και το κέρδισα το στοίχημα» δήλωσε ο τραγουδιστής.

Μετά την καραντίνα ο Γιάννης Κότσιρας κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι «Κοίτα γύρω» που είναι αφιερωμένο στους γιους του. «Το τραγούδι “Κοίτα γύρω” είναι ένα κειμενάκι που απευθύνεται στους γιους μου στην περίπτωση που κάποια πράγματα δεν θα μπορούσα να τους τα πω για τον έναν ή τον άλλον λόγο. Οι γιοι μου με αναγνωρίζουν στην τηλεόραση και ξέρουν τα τραγούδια μου απ’ έξω. Έχουν μια σχέση με τη μουσική από τότε που ήταν στην κοιλιά της μαμάς τους» ανέφερε ο ίδιος.

Μιλώντας για τη σύζυγό του, ο Γιάννης Κότσιρας υπογράμμισε ότι «δεν είναι φαν μου καλλιτεχνικά, αλλά με αγαπάει σαν άνθρωπο και είναι ο πιο αυστηρός κριτής μου. Χαίρομαι για αυτό, καθώς δεν θα μπορούσα να είμαι με έναν άνθρωπο που με θαυμάζει καλλιτεχνικά».

Τέλος, για τα talent shows και το αν έχει δεχτεί στο παρελθόν πρόταση για να είναι σε μια κριτική επιτροπή, αποκάλυψε: «Δεν είμαι αρνητικός. Είναι ωραία κάποια από αυτά. Υπάρχει ένα σκοτεινό σημείο σε όλο αυτό. Είναι η ψυχοσύνθεση των παιδιών, αλλά όταν εμπλέκονται καλλιτέχνες τους έχω εμπιστοσύνη, γιατί ξέρουν την ευαισθησία και προστατεύουν τα παιδιά, όσο περνά από το χέρι τους».