25 Ιουνίου, 2024

«Φωτιά» οι αποκαλύψεις από Ανθή Βούλγαρη: «Ένας πολύ γνωστός κύριος της showbiz μου είχε προτείνει να…»

«Φωτιά» οι αποκαλύψεις από Ανθή Βούλγαρη: «Ένας πολύ γνωστός κύριος της showbiz μου είχε προτείνει να…»

Η Ανθή Βούλγαρη απόψε το βράδυ 8/6 θα βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη, “Νight Out” και αναμένεται να κάνει αποκαλύψεις «φωτιά» για έναν πολύ γνωστό κύριο της showbiz. Με την ευκαιρία, δείτε το θαύμα που έζησε.

Στο απόσπασμα αυτό, η Ανθή Βούλγαρη αποκαλύπτει την πρόταση που της είχε γίνει από κύριο της showbiz στα πρώτα της βήματα αλλά και την αντίδραση που εκείνος είχε όταν αρνήθηκε να βγει μαζί του.

«Θυμάμαι όταν είχα πρωτοξεκινήσει, ένας πολύ γνωστός κύριος της showbiz μου είχε προτείνει να βγούμε ραντεβού και του είχα πει όχι. Τότε, εκείνος μου είπε, “με αυτά τα μυαλά δε θα πας μπροστά”. Τον είδα λοιπόν κάποτε, ενώ είχα προχωρήσει τη δουλειά μου, και του είπα, “είδες τελικά που πήγα μπροστά”» εξομολογείται η Ανθή Βούλγαρη.

Αποκάλυψη «βόμβα» για την Ανθή Βούλγαρη – «Με έχει βοηθήσει αρκετά σε δύσκολες στιγμές…»

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη μιλούν για την «χημεία» τους, την τηλεθέαση και το…πρωϊνό ξύπνημα στην εκπομπή «Ελένη».

Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη αρχικά μίλησαν για το πρωινό ξύπνημα, καθώς η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ξεκινάει στις 5 η ώρα.

«Το πρωϊνό ξύπνημα συνηθίζεται και αν δεν πάει καλά η μέρα έχεις και νευρά πρωί – πρωί. Μετά σου περνάνε και εκτονώνεσαι», είπε Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη είπε ««το πρωϊνό ξύπνημα δεν συνηθίζεται με τίποτα, αλλά αν έχεις καλή παρέα σηκώνεσαι λίγο πιο ευκολά»

Πώς συνεχίζεται η υπόλοιπη μέρα όμως για τους αγαπημένους παρουσιαστές;

«Μόλις τελειώνει η εκπομπή κάνουμε μια σύσκεψη, μετά ξεκουραζόμαστε και το απόγευμα πάω στην εφημερίδα. Το μεσημέρι κοιμάμαι μια ώρα για να ξεκουραστώ και το βραδύ στις 10 πέφτω για ύπνο», απάντησε ο Ιορδάνης Χασαόπουλος.

Ενώ η Ανθή Βουλγαρη είπε: «δεν μπορώ να κοιμηθώ το μεσημέρι, αλλά γύρω στις 9 το βράδυ πέφτω για ύπνο».

Στην συνέχεια σχολίασαν τα ποσοστά τηλεθέασης.

«Η τηλεθέαση την μια μέρα είναι έτσι, την άλλη αλλιώς», σχολίασε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Η Ανθή Βούλγαρη «τα νούμερα τηλεθέασης ανεβαίνουν – κατεβαίνουν. Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και οι τηλεθεατές κρίνουν».

Αναφορικά με την τηλεοπτική τους «χημεία» ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος ανέφερε «εδώ και αρκετά χρόνια έχουμε ταιριάξει τηλεοπτικά με την Ανθή».

«Με τον Ιορδάνη κάνουμε παρέα και εκτός εκπομπής και νιώθω ευλογημένη», παραδέχθηκε η Ανθή Βούλγαρη.

Και πρόσθεσε ο Ιορδάνης Χασαόπουλος: «Και θα μαλώσεις και θα τα βρεις με τον άλλον, αλλά είναι σημαντικό να υπάρχει σεβασμός στον επαγγελματισμό και στην άποψη του. Θαυμάζω το χαμόγελο της Ανθής, την καλοσύνη της και το ότι ξέρει να μαγειρεύει».

Κι αποκάλυψε ο παρουσιαστής: «η Ανθή με έχει βοηθήσει σε αρκετά σε δύσκολες στιγμές και στον τηλεοπτικό αέρα».

Η Ανθή Βούλγαρη για τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

«Η απίστευτη υπομονή του Ιορδάνη και η ηρεμία του με εκνευρίζει κάποιες φορές, αλλά είναι και αυτό που θαυμάζω σε εκείνον. Ο Ιορδάνης δίνει πολύ χώρο στα νέα παιδιά. Επίσης είναι φίλος και «οικογένεια» μου… και είναι πάντα εκεί».

Σε ερώτηση πώς αφορτίζονται οι παρουσιαστές απάντησαν: «Το σαββατοκύριακο για να αποφορτιστώ δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση», είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

«Εγώ αποφορτίζομαι όταν πηγαίνω στον στάβλο και βρίσκομαι δίπλα σε άλογα και ζώα», είπε η Ανθή Βούλγαρη.

Reduce bounce rates