29 Μαρτίου, 2024

«Φωτιά Μου»: Ήβη Αδάμου και Γιώργος Μαζωνάκης κυκλοφορούν τη συνεργασία τους

Ο Γιώργος Μαζωνάκης συναντά την Ήβη Αδάμου σε μία συνεργασία – έκπληξη.

 

Η ταλαντούχα Ήβη Αδάμου και ο αυθεντικός Γιώργος Μαζωνάκης κυκλοφορούν την πολυαναμενόμενη συνεργασία τους, ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Φωτιά Μου».

Η αέρινη παρουσία της Ήβη Αδάμου και η αμίμητη ερμηνεία του Γιώργου Μαζωνάκη ενώνονται σε ένα μοναδικό τραγούδι που υπογράφει ο Μιχάλης «ΜΕΘ» Κουινέλης.

Με αυτόν τον τρόπο η Ήβη Αδάμου δίνει συνέχεια στις εκρηκτικές συνεργασίες που έχει παρουσιάσει κατά μήκος της πορείας της, αλλά και ειδικότερα τα τελευταία δύο χρόνια.

Το «Φωτιά Μου» με τον Γιώργο Μαζωνάκη έρχεται μετά το «Πάω» με τη συμμετοχή της Konnie Metaxa, το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 7,5 εκατομμύρια προβολές, καθώς και μετά τη μουσική συνύπαρξη της Ήβη Αδάμου με τους Stavento στο «Δικό Μου», ένα τραγούδι που μέχρι σήμερα μετρά πάνω από 17,6 εκατομμύρια προβολές και παραμένει αγαπημένο.

Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Μαζωνάκης συνεχίζει να γνωρίζει επιτυχία με τα τραγούδια του επιτυχημένου άλμπουμ του «Αγαπώ Σημαίνει» και το πιο πρόσφατο single του δίσκου, το «Ώρες Μικρές» που βρίσκεται σταθερά στις πρώτες θέσεις των ραδιοφωνικών μεταδόσεων.

Η μουσική συνάντηση της Ήβης Αδάμου με τον Γιώργο Μαζωνάκη αποκτά εικόνα με ένα music video που γυρίστηκε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Παπαδάκου.

Η «Φωτιά Μου» μετατρέπεται σε καθαρό ρυθμό και ανάσα καθώς βγαίνει από τις φωνές των δύο αγαπημένων καλλιτεχνών και γεμίζει τις οθόνες μας.

Κυκλοφορεί από την Panik Records.