29 Απριλίου, 2024

Εξελίξεις με την υγεία της Κατερίνας Καινούργιου – «Φούντωσαν» οι φήμες για αποχώρηση από το Open

Εξελίξεις με την υγεία της Κατερίνας Καινούργιου – «Φούντωσαν» οι φήμες για αποχώρηση από το Open

Η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στην πορεία της υγείας της, με τη γνωστή παρουσιάστρια να αποκαλύπτει στη διάρκεια της εκπομπής της, ότι αναμένεται σύντομα να κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, με την πλατφόρμα για τις ηλικίες 35-39 ετών να ανοίγει.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια θα κάνει το εμβόλιο στις 17 Ιουνίου και όπως ανέφερε υπάρχει περίπτωση να μην πάει μια ημέρα στην εκπομπή της.

«Αν σας ενδιαφέρει μόλις έκλεισα το ραντεβού μου για το εμβόλιο. Άνοιξε το 35-39. Θα το κάνω 17 Ιουνίου. Πέμπτη πέφτει, δεν ξέρω αν θα έρθω Παρασκευή στην εκπομπή. Με αφορμή και του Αγίου Πνεύματος χρειάζομαι 5-6 μέρες για ξεκούραση», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Οι εξελίξεις για τη συνεργασία με το Open

Οριστικό φαίνεται πως είναι, επίσης, το αδιέξοδο των συζητήσεων της Κατερίνας Καινούργιου με το OPEN.

Σύμφωνα με το Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά», κλείδωσε η συμφωνία της διάσημης παρουσιάστριας με τον Alpha. Το δημοσίευμα αναφέρει πως παρά τις πιέσεις που ασκήθηκαν από το OPEN, η Κατερίνα Καινούργιου πήρε την απόφαση να αλλάξει τηλεοπτική στέγη.

Εδώ και αρκετές εβδομάδες, μάλιστα, φημολογείται πως η Κατερίνα Καινούργιου αλλά και το team της εκπομπής «Ευτυχείτε» με παραγωγό τον Νίκο Κοκλώνη βρίσκονταν σε συζητήσεις με τον Alpha ώστε η εκπομπή να μεταδίδεται από το κανάλι του Πικερμίου τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος!

Στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος απευθύνθηκε η Κατερίνα Καινούργιου, λόγω μιας γυναίκας που φαίνεται πως είναι εμμονική μαζί της και σχολιάζει συνεχώς αρνητικά κάτω από αναρτήσεις που κάνει στο Instagram, και κάνει μάλιστα αναφορά και στον σύντροφό της, λέγοντας πως έχουν χωρίσει.

Η παρουσιάστρια είναι καθημερινή χρήστης των social media και όποτε βρίσκει χρόνο και μπορεί απαντάει στους followers της κάτω από τις δημοσιεύσεις που κάνει.

Χθες ωστόσο, απάντησε σε ένα προφίλ που έχει πάθει εμμονή μαζί της και σχολιάζει συνέχεια. «Εσύ Καινούργιου τα έχεις ακόμα με το αγόρι σου; Άσε τη Μαριαλένα. Περσινές φώτος βλέπουμε συνεχώς» της έγραψε, με την παρουσιάστρια να απαντά: «Επίσης έχω πάει στην δίωξη ηλεκτρονικού κ έχω μάθει ποια είσαι …εσυ με το ψεύτικο …εμμονικο account!!».

Η Κατερίνα Καινούργιου απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος