29 Απριλίου, 2024

«Εσύ είσαι βρε παλιομ@λ@κα;»: Η εξομολόγηση του Ανδρέα Μικρούτσικου για την πρώην πεθερά του (video)

«Εσύ είσαι βρε παλιομ@λ@κα;»: Η εξομολόγηση του Ανδρέα Μικρούτσικου για την πρώην πεθερά του

Όσα διηγήθηκε για το διάστημα που χώρισε με την πρώτη του σύζυγο, Μαρία Δημητριάδη

Σε προσωπική εξομολόγηση προχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με αφορμή το ρεπορτάζ για το Δημήτρη Κοντολάζο, που δεν ήταν στον γάμο της κόρης του.

«Σαν πατέρας προτιμώ να δεχτώ προπηλακισμούς και να είμαι κοντά στο παιδί μου. Μου έχει συμβεί. Όταν βαφτίστηκε ο γιος μου ήμασταν δύο στρατόπεδα. Και έχω ακούσει και υβρείς. Ήμουν κάθε μέρα εκεί.

Επειδή είχαμε χωρίσει πριν από τα βαφτίσια στην εκκλησία ήμασταν οι μεν δεξιά και οι άλλοι αριστερά.

Θα μπορούσα να μην πάω στο σπίτι του παιδιού όταν άκουγα από την πεθερά μου “εσύ είσαι βρε παλιομαλάκα;”. Έχω και μια αξιοπρέπεια. Καθόμουνα έως ότου έγινα το στήριγμα όλης της οικογένειας, σε όλες τις αρρώστιες της Μαρίας, με ψυχικό απόθεμα και παρουσία γιατί αγαπούσα και αγαπάω τον γιο μου.

Έφαγα τη λάσπη του αιώνα. Μετά το λύσαμε και ήμασταν και πάρα πολύ αγαπημένοι.

Να χτυπάω το κουδούνι με δώρα και να ανοίγει η πορτούλα και να μου λένε “αν μπεις μέσα δεν ξαναβγαίνεις”.

Εγώ δεν δέχομαι τον εκβιασμό αλλά διανυκτέρευσα στα σκαλοπατάκια. Έβγαινε ο Στέργιος μικρούλης και μου φώναζε

Το ότι είχα προχωρήσει με μία άλλη γυναίκα ήταν μια άλλη διάσταση αλλά συνέχισα να διεκδικώ τον γιο μου. Η πρώτη και τελευταία μου προτεραιότητα ήταν ο γιος μου.

Είχα υποστεί τα πάντα, αλλά μια φορά δεν του είχα πει τίποτα για τη μητέρα του.

Αντλούσα δύναμη από την αγάπη μου για το παιδί μου και να μεγαλώνει με τον πατέρα και τη μάνα του. Ποτέ δεν την αμφισβήτησα. Ήμουν πλήρης θυσία όλα τα χρόνια. Όλες μου οι σχέσεις μετά από αυτή την ιστορία ήταν υποτιμημένες γιατί η προτεραιότητά μου ήταν ο Στέργιος.

Αγαπούσε τη μάνα του πάρα πολύ αλλά συνεννοούνταν καλύτερα με μένα. Είχα χρήματα και τους έφερνα δώρα ενώ η μητέρα του είχε περάσει σε παθητική ανεργία.

Είχαμε πάει ταξίδι στις Σεϋχέλλες και ζήτησε να έρθει και εκείνη, δεν χάλασα χατήρι, μείναμε και οι τρεις στο ίδιο δωμάτιο. Είχα σχέση τότε» ανέφερε.

Έκρυψαν την πραγματική του ηλικία Ανδρέα Μικρούτσικου: Η τούρτα υπερπαραγωγή & η γυναίκα που του έκανε έκπληξη στον αέρα του Super Κατερίνα

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σήμερα, Τρίτη 6/6, έχει τα γενέθλιά του και παρά την “περίεργη” αντίδρασή του στην ανακοίνωση της Κατερίνας Καινούργιου για τις εκπλήξεις που του είχαν ετοιμάσει στον αέρα του Super Κατερίνα, όταν ήρθε η στιγμή, το χάρηκε και το διασκέδασε με την ψυχή του.

Η παρουσιάστρια μπήκε στο πλατό με μία τούρτα που πάνω της είχε την χαρακτηριστική του κιθάρα και διάφορες νότες, χωρίς να υπάρχουν κεράκια που να δείχνουν την πραγματική του ηλικία, του τραγούδησαν όλοι μαζί και αφού έκανε την ευχή του έσβησε το ερωτηματικό του.