1 Μαΐου, 2024

«Ελπίζω σύντομα να είμαι κοντά σας» – Ανατριχιάζει το τελευταίο μήνυμα του Νίκου Φλωρινιώτη μέσα από το νοσοκομείο

«Ξεκινάω τη νέα μου θεραπεία, με τη βοήθεια του Θεού, των γιατρών μου και την αγάπη από όλους εσάς…»

Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» προβλήθηκε ένα βίντεο με το τελευταίο συγκλονιστικό μήνυμα του Νίκου Φλωρινιώτη, λίγες ημέρες πριν φύγει από τη ζωή. Παράλληλα, “τσακίζει” καρδιές η ανάρτηση της Γωγώς Γαρυφάλλου για τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη.

Το τελευταίο μήνυμα του Νίκου Φλωρινιώτη μέσα από το νοσοκομείο

«Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Είμαι στο νοσοκομείο, γιατί έκανα κάποιες εξετάσεις και κάτι έδειξαν και η γιατρός μου και το team της, αποφάσισαν να νοσηλευτώ, για να με έχουν από κοντά, να με παρακολουθούν για να δουν πώς πηγαίνω. Μετά από έξι μήνες θεραπεία, τώρα ήρθε η ώρα να αλλάξω και να περάσω στον δεύτερο κύκλο θεραπείας. Ήθελα να ευχαριστήσω τη γιατρό μου και το team της, όπως και εσάς και όλον τον κόσμο για τα άπειρα μηνύματα αγάπης που πήρα, να είστε πάντα καλά όλοι. Αύριο ξεκινάω τη νέα μου θεραπεία, με τη βοήθεια του Θεού, των γιατρών μου και την αγάπη από όλους εσάς, ελπίζω σύντομα να είμαι κοντα σας. Σας ευχαριστώ όλους», έλεγε ο ίδιος.

Νίκος Φλωρινιώτης: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του

Ο Νίκος Φλωρινιώτης “λύγισε” από τον καρκίνο με τον οποίο πάλευε για καιρό και άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 39 ετών, νωρίς σήμερα το πρωί της Τρίτης 19 Δεκεμβρίου. Συντετριμμένη η αδελφή του Αννούλα Φλωρινιώτη, λύγισε από την απώλεια του μικρού της αδελφού και περιέγραψε τις τελευταίες του στιγμές.

Νίκος Φλωρινιώτης: Πότε θα γίνει η κηδεία του

Σύμφωνα με όσα είπε οικογενειακός φίλος, η κηδεία του Νίκου Φλωρινιώτη θα γίνει την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στις 2 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Παναγίας Ρόδον το Αμάραντον στον Πειραιά.