26 Απριλίου, 2024

Ελληνίδα παρουσιάστρια είναι ζευγάρι με ράπερ – Κεραυνοβόλος έρωτας στο πλατό!

Ελληνίδα παρουσιάστρια είναι ζευγάρι με ράπερ – Κεραυνοβόλος έρωτας στο πλατό!

elias
Ταμπουραντζης ΅Ηλια

Εδώ και λίγες μέρες ζουν έναν θυελλώδη έρωτα! Ο φτερωτός θεός τούς χτύπησε μέσα στο πλατό. Αν και θέλουν να κρατούν χαμηλό προφίλ στη σχέση τους, όσοι τους γνωρίζουν αποκαλύπτουν πως ο ένας είναι πλασμένος για τον άλλον. Ο λόγος για την Μαιρη Σαατσάκη  και τον Mario Nikitopoulos που τους γνωρίσαμε μέσα από τις δισκογραφικές τους δουλειές.

 

Γνωρίστηκαν στα πλατό της εκπομπής που παρουσιάζει η Μαιρη Σαατσάκη  (mary on the rocks ), με την Μαίρη να γοητεύεται από το ταλέντο και την εμφάνιση του μουσικού ράπερ Mario Nikitopoulos.

Σύμφωνα με το Onenews.gr ο ράπερ και η παρουσιάστρια – τραγουδίστρια είναι μαζί εδώ και αρκετό καιρό, όσο δηλαδή μετρά η επαγγελματική τους συνεργασία.

Ωστόσο, φροντίζουν να κρατούν την σχέση τους καλά κρυμμένη και αποφεύγουν τα μέρη όπου θα μπορούσαν να τους απαθανατίσουν σε τρυφερά ενσταντανέ!

 

«Ο Mario είναι δικός της άνθρωπος! Στην Μαίρη αρέσει πολύ η συντροφιά του, αλλά και οι συζητήσεις που κάνουν γύρω από τη μουσική…», λέει στο Onenews.gr άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Η Μαίρη και Mario φροντίζουν να κρατούν χαμηλούς τόνους και να επιλέγουν ήσυχα και απόμερα μέρη για να περάσουν όμορφες στιγμές μαζί. Εξάλλου, η «καυτή» κοκκινομάλλα  ουδέποτε μιλά για τα προσωπικά της, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξη της αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει ότι είναι ερωτευμένη!

 

Youtube

instagram