Έκλεισε τα 30 η Ιωάννα Τούνη και το γιορτάζει στις Μαλδίβες: Οι φωτογραφίες από το μαγευτικό ταξίδι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και το «νουνίτο»

Έκλεισε τα 30 η Ιωάννα Τούνη και το γιορτάζει στις Μαλδίβες: Οι φωτογραφίες από το μαγευτικό ταξίδι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και το «νουνίτο»

Τρικούβερτο γλέντι για την γνωστή influencer

Από Ανθή Κουρεντζή

Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για την Ιωάννα Τούνη, καθώς μπαίνει σε μια νέα δεκαετία της ζωής της. Η γνωστή Influencer και επιχειρηματίας έχει τα γενέθλιά της και κλείνει τα 30 της χρόνια.

Για να γιορτάσει αυτή την ημέρα, η Ιωάννα Τούνη διοργάνωσε για εκείνη και τους καλύτερους φίλους της ένα υπέροχο ταξίδι στις Μαλδίβες! Φυσικά στο πλευρό της ταξίδεψαν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και ο 8 μηνών γιος της.Η Influencer αποφάσισε να κάνει «δώρο» αυτό το ταξίδι στα αγαπημένα της πρόσωπα και όλοι μαζί να γιορτάσουν σήμερα με εντυπωσιακό τρόπο τα 30 της χρόνια. Η Ιωάννα Τούνη καθημερινά μοιράζεται στιγμιότυπα από τις εξωτικές διακοπές της, κάνοντας τους χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους να… ζηλεύουν!

Μπορεί πριν οκτώ μήνες να έγινε για πρώτη φορά μητέρα, ωστόσο η ίδια δεν έχει πτοηθεί και πλέον κανονίζει τη ζωή και την καθημερινότητά της πάντα μαζί με τον μικρό «Νουνίτο», όπως αποκαλεί τον γιο της.

Η Ιωάννα Τούνη μαζί με τους φίλους της και την οικογένειά της απολαμβάνουν αμέτρητες βουτιές στην πισίνα και στη θάλασσα, κάνουν scuba diving, δοκιμάζουν ξεχωριστές λιχουδιές και διασκεδάζουν με τη ψυχή τους.

 

Υπερλούξ και με πισίνα στο δωμάτιο – Το ξενοδοχείο που μένει η Ιωάννα Τούνη με τον Αλεξάνδρου στην Σαντορίνη

Oι βαλίτσες από Καμένα βούρλα δεν πρόλαβαν να αδειάσουν και η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον μικρό αυτή την στιγμή που γράφονται αυτές οι προτάσεις βρίσκονται στην Σαντορίνη για ολιγοήμερες διακοπές! Η γνωστή influencer, όπως και το μοντέλο, ο σύντροφός της, μοιράστηκαν, μάλιστα, τα πρώτα στιγμιότυπα από τις πρώτες τους ώρες στο νησί, φυσικά μέσα από τα social media τους!

.