Χριστίνα Παππά: Με φλερτάρουν όλες οι ηλικίες των αντρών, ο μικρότερος ήταν είκοσι χρονών

Χριστίνα Παππά: Με φλερτάρουν όλες οι ηλικίες των αντρών, ο μικρότερος ήταν είκοσι χρονών

«Είχα σχέση που ήταν 12 χρόνια μικρότερος και ήταν μια χαρά», λέει η Χριστίνα Παππά.

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Παναγιώτη Βαζαίο έδωσε η Χριστίνα Παππά. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο μυστικό της ομορφιάς της, ενώ μίλησε και για το φλερτ που δέχεται από νεότερους άντρες.

Θέλω να μου πεις ποιο είναι το μυστικό της ομορφιάς σου και πώς διατηρείς τις τέλειες αναλογίες σου;

Το έχω πει πολλές φορές, ότι μπορεί οι γραμμές μου να είναι καλές, αλλά σαν γυναίκα κι εγώ έχω τις ατέλειές μου. Και κυτταρίτιδα έχω, αλλά και χαλάρωση. Αυτό που με διατηρεί φρέσκια, μπορώ να σου πω είναι η καλοσύνη της ψυχής μου. Η αισιοδοξία μου και η θετική μου σκέψη. Δεν έχω κακία μέσα μου, δεν κουτσομπολεύω και δεν μου αρέσει να σχολιάζω αρνητικά κανέναν. Θέλω πάντα να σκέφτομαι το καλό.

Πολλοί συνάδελφοί σου παραδέχονται δημόσια τις πλαστικές επεμβάσεις τους, έχεις κάνει κάτι εσύ στο πρόσωπό σου;

Πέρα από τις βιταμίνες που βάζω στο πρόσωπό μου και κάποιες θεραπείες, δεν έχω κάνει κάτι άλλο. Δεν έχω κάνει καμία πλαστική. Θεωρώ ότι μέχρι στιγμής δεν χρειάζεται να κάνω κάτι τέτοιο. Δεν είμαι αρνητική όμως, αν αργότερα χρειαστεί, φυσικά θα κάνω.

Δέχεσαι φλερτ από όλες τις ηλικίες των αντρών;

Ναι, μπορώ να σου πω ότι με φλερτάρουν όλες οι ηλικίες των αντρών. Ο μικρότερος για παράδειγμα που με έχει φλερτάρει, ήταν είκοσι χρονών. Γενικά χαμογελάω και το θεωρώ και γοητευτικό να σε φλερτάρουν όλες οι ηλικίες.

Θα έκανες σχέση με έναν μικρότερό σου άντρα;

Είχα σχέση που ήταν δώδεκα χρόνια μικρότερος από εμένα και ήταν μια χαρά. Δεν θα έκανα σχέση, όμως, με έναν εικοσάχρονο.

 

.