24 Μαΐου, 2024

«Είναι ένας άνδρας που είναι…» – Η αδερφή του Μαρτίκα έφερε στο φως το μεγάλο του μυστικό (Video)

Survivor 5: «Είναι ένας άνδρας που είναι…» – Η αδερφή του Μαρτίκα έφερε στο φως το μεγάλο του μυστικό

Aποκαλύψεις για τη Βρισηίδα Ανδριώτου και την οικονομική καταστροφή τους

Λίγα 24ωρα μετά την ανακοίνωση ότι ο Σπύρος Μαρτίκας αποχωρεί από το Survivor, η αδελφή του, Θεοδώρα Μαρτίκα παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη γεμάτη αποκαλύψεις. Παράλληλα, δείτε εδώ ποιος κερδίζει τη δεύτερη ασυλία και… τρέχει για Γαλάτσι!

Μιλώντας στη δημοσιογράφο Πένυ Καβέτσου και την κάμερα του Open Weekend, η Θεοδώρα Μαρτίκα αναφέρθηκε στη γνωριμία και στη συνάντησή της με τη Βρισηίδα Ανδριώτου, στα αρνητικά σχόλια που έλαβε για τον αδελφό της, ενώ εξομολογήθηκε πως την περίοδο της κρίσης έπαθαν μεγάλη οικονομική καταστροφή.

«Για εμάς είναι επιτυχία που ο Σπύρος έφτασε μέχρι εκεί. Ήταν εκεί 6 μήνες και είχε δεχτεί πόλεμο από την πρώτη ημέρα περισσότερο από τον οποιονδήποτε παίκτη και δεν τον στήριξε ποτέ κανένας συμπαίκτης του. Όλοι αρχικά τον πολέμησαν και όσο έβλεπαν ότι έμενε στο παιχνίδι, τον πλησίαζαν.

Λένε ότι ο Σπύρος έκανε κ@λοτούμπες στο παιχνίδι, στην πραγματικότητα όμως οι άλλοι έκαναν. Δε νομίζω ότι άξιζε τόση πολύ κακία και τόση πολλή λάσπη» ανέφερε αρχικά η Θεοδώρα Μαρτίκα.

«Αγνωστος κόσμος μου στέλνει μηνύματα και μου εύχεται ο Σπύρος να πάρει όλα τα φάρμακα του φαρμακείου και να πάθει καρκίνο, είναι στάλα στον ωκεανό το ότι η Ασημίνα μπορεί να έχει βιτρίνα τον Δάντη. Όλοι κάποιον γνωστό έχουν τελικά. Είμαι σίγουρη ότι όταν βγουν έξω ο Σπύρος με την Ασημίνα θα είναι κολλητοί» συνέχισε.

Όσον αφορά στη συνάντηση με τη Βρισηίδα Ανδριώτου, εξομολογήθηκε πως «με πήρε τηλέφωνο, της έστειλα μήνυμα, σαφώς είναι αληθινό. Εγώ ξέροντας τον αδελφό μου, πιστεύω ότι είναι αληθινό.

Είναι ένας άνδρας που είναι 6 μήνες μόνος του και μία όμορφη κοπέλα τον σαγηνεύει, γιατί να είναι ψέμα; Θεωρώ ότι κι εκείνην την ενδιαφέρει ο Σπύρος. Η Βρισηίδα ήταν διάσημη από πριν, δεν ξέρω πώς θα διαχειριστεί ο Σπύρος όλη την αναγνωρισιμότητα που έχει αποκτήσει».

Τέλος, η Θεοδώρα Μαρτίκα έκανε μία αποκάλυψη για την περίοδο της οικονομικής κρίσης. «Ο Σπύρος δεν έχει εννέα φαρμακεία στο Κερατσίνι. Το ξέρει όλος ο κλάδος πως την περίοδο της οικονομικής κρίσης, πάθαμε τεράστια οικονομική καταστροφή. Καταφέραμε να σταθούμε στα πόδια μας, δεν είναι όμως τα πράγματα όπως ακριβώς φαίνονται».

Reduce bounce rates