24 Απριλίου, 2024

Κόλασε τα πλήθη: Η αρετουσάριστη φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη με μαγιό που έφερε “σεισμό” στο Instagram

Κόλασε τα πλήθη: Η αρετουσάριστη φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη με μαγιό που έφερε “σεισμό” στο Instagram

Υπέρλαμπρη!

Στην Μύκονο βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η Μαρίνα Πατούλη, καθώς ετοιμάζει το νέο της κατάστημα με ρούχα, το οποίο ήδη μας το έχει δείξει μέσα από αρκετές φωτογραφίες και βίντεο και είναι πράγματι πολύ εντυπωσιακό.

Η Πρόεδρος της UNESCO τραβάει καθημερινά όλα τα βλέμματα στο νησί μιας και οι εμφανίσεις της είναι κυριολεκτικά μια και μια, ενώ η ίδια φαίνεται πως έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια μιας καθώς έχει αποκτήσει ένα φοβερό μαύρισμα.

Η Μαρίνα Πατούλη, μάλιστα, δημοσίευσε πριν μερικές στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και την πρώτη της φωτογραφία με μαγιό, η οποία είναι χωρίς ίχνος ρετούς. Το σώμα της είναι εντυπωσιακό και όπως ήταν αναμενόμενο για ακόμη μια φορά αναστάτωσε τα social media!

Η πρώτη φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη με μαγιό χωρίς ρετούς

Η πρώτη φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη με μαγιό χωρίς ρετούς

Τα μυστικά της για να έχει κορμάρα στα 54

Η Μαρίνα Πατούλη μπορεί να είναι 54 ετών, ωστόσο, έχει ένα πολύ εντυπωσιακό σώμα και κυρίως πολύ ωραία πόδια. Για αυτό κιόλας μπορεί να φοράει άνετη κοντά σορτσάκια και να περπατάει στα στενά της Μυκόνου.

Τον τελευταίο καιρό, έχει αποφασίσει να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στη ζωή της μιας και μετά τον χωρισμό της με τον Γιώργο Πατούλη, ξεκίνησε τη δική της συλλογή ρούχων, σε συνεργασία με τον Βλάσση Χολέβα, ο οποίος φημολογείται έντονα πως είναι σύντροφό της. Μάλιστα, πουλάει κομμάτια της συλλογής της στο κατάστημα που άνοιξε στο νησί των ανέμων.

Μπορεί λοιπόν να έχει ένα αυξημένο πρόγραμμα πλέον, ωστόσο, πάντα προσέχει την διατροφή της για να μην ξεφεύγει. Σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν από αρκετά χρόνια, η Μαρίνα Πατούλη είχε μιλήσει μεταξύ άλλων και για τα μυστικά της διατροφής της.

Όπως είχε εξηγήσει, δεν ακολουθεί κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Αντιθέτως φροντίζει να τρώει σαλάτα με κάθε γεύμα της, ενώ τις περισσότερες μέρες λόγω και του φόρτου εργασίας προλαβαίνει να φάει μόνο μία φορά τη μέρα.

Την ίδια στιγμή βέβαια δηλώνει φαν της υγιεινής διατροφής!

https://www.instagram.com/p/CeJvY_rlVp7/?utm_source=ig_embed&ig_rid=e6d624e1-1d9a-4ce8-ba56-35003890403a

https://www.instagram.com/p/CS7XHN5I7hP