19 Απριλίου, 2024

«Καρφιά» Γιάννη Βαρδή για Κωνσταντίνο Αργυρό: «Χρειάζεται αρκετή εμπειρία για να…» (Video)

«Καρφιά» Γιάννη Βαρδή για Κωνσταντίνο Αργυρό: «Χρειάζεται αρκετή εμπειρία για να…»

Τι δήλωσε;

Τον Γιάννη Βαρδή συνάντησε η κάμερα του Happy Day και ο γνωστός μουσικός δε δίστασε να εκφράσει την άποψή του για την επιλογή του Κωνσταντίνου Αργυρού για τη θέση του τέταρτου κριτή στο The Voice.

O Γιάννης Βαρδής, όπως είπε, θεωρεί ότι σε μια τέτοια θέση πρέπει να βρίσκονται άνθρωποι με αρκετά χρόνια εμπειρίας και πως λόγω της επιλογής του συγκεκριμένου προσώπου το The Voice χάνει τον χαρακτήρα.

“Χάνει λίγο τον χαρακτήρα του το Voice με τον Κωνσταντίνο Αργυρό γιατί, μέχρι τώρα τουλάχιστον, οι άνθρωποι που είναι κριτές είναι αρκετά χρόνια, θεωρώ ότι χρειάζεται αρκετή εμπειρία” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Βαρδής.

Δείτε τις δηλώσεις του

Ημίγυμνος ο Κωνσταντίνος Αργυρός: Αναστάτωσε τον γυναικείο πληθυσμό και «έριξε» το Instagram (photo)

Η θερμοκρασία έχει ανέβει στην Αττική και οι celebrities ξεκίνησαν ήδη τις πρώτες βουτιές. Φυσικά ανάμεσα σε αυτούς δεν θα έλειπε και ο Κωνσταντίνος Αργυρός ο οποίος αποφάσισε να απολαύσει το καλοκαιρινό ύπνο, μετά από μία πολύ επαγγελματικά κουραστική περίοδο.

Στην παραλία ο Κωνσταντίνος Αργυρός

Ο γνωστός καλλιτέχνης τον τελευταίο καιρό έχει ήδη κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ, και τα τραγούδια έχουν ήδη φτάσει πολύ ψηλά στα ελληνικά charts, ενώ το βράδυ τραγουδά σε πολύ γνωστό μουσικό κέντρο.

Όταν λοιπόν, οι υποχρεώσεις δεν του κλέβουν όλες τις ώρες της ημέρας, εκείνος προτιμά να απολαμβάνει τη θάλασσα και τον ήλιο. Μάλιστα ανέβασε φωτογραφία στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, από την καλοκαιρινή του βουτιά.

Δείτε τη φωτογραφία:

 

https://www.instagram.com/p/CeMMZXAtRAc