27 Απριλίου, 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Πως γίνεται η γειτόνισσα να άκουσε μόνο γρυλίσματα σκύλου;» – Γιατί λέει η ΕΛ.ΑΣ. ότι είναι κοντά στην εξιχνίαση

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Πως γίνεται η γειτόνισσα να άκουσε μόνο γρυλίσματα σκύλου;» – Γιατί λέει η ΕΛ.ΑΣ. ότι είναι κοντά στην εξιχνίαση

Το συγκεκριμένο έγκλημα έχει πολλά αναπάντητα ερωτήματα…

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το ότι οι Αρχές είναι κοντά στην εξιχνίαση του εγκλήματος, με θύμα την 20χρονη Κάρολαϊν στα Γλυκα Νερά, μητέρα του 11 μηνών βρέφους, επανέλαβε ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος αστυνομικών νοτιοανατολικής Αττικής. Την ίδια ώρα όμως τα σενάρια που ακούγονται έχουν ενοχλήσει τον 32χρονο σύζυγό της άτυχης κοπέλας, όπως το ότι «1.000.000 ευρώ ήταν η ασφάλεια ζωής της Καρολάιν!».

Παράλληλα, όπως εξήγησε ο ίδιος μιλώντας στην τηλεόραση του OPEN φαίνεται ότι το συγκεκριμένο έγκλημα έχει πολλά αναπάντητα ερωτήματα.

Πώς μπήκαν κάποιοι άνθρωποι μέσα να ληστέψουν, από την μία, να δέσουν με σπάγκο τον 32χρονο πιλότο και να τον περάσουν γύρω-γύρω με μονωτική ταινία, να σπάσουν τις κάμερες, να βγάλουν τις κάρτες μνήμης και από την άλλη να δένουν με ύφασμα την 20χρονη και να αφήνουν τα κινητά τηλέφωνα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο προξενεί ερωτήματα το γεγονός ότι δεν ακούστηκε σχεδόν τίποτα στη γειτονιά παρά μόνο γρυλίσματα σκύλου.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε ο Γιώργος Καλλιακμάνης:

«Δίπλα στο σπίτι αυτό από ό, τι ξέρω, υπήρχε ένα άλλο σπίτι, μεσοτοιχία, ή πολύ κοντά, όπως μου είπαν οι συνάδελφοι και η γειτόνισσα κατέθεσε πως δεν άκουσε τίποτα άλλο παρά μόνο γρυλίσματα σκύλου».

Τα όπλα «δείχνουν» τους δράστες

«Αυτοί οι άνθρωποι είναι κοινοί εγκληματίες που το χουν ξανακάνει, που έχουν συλληφθεί στο παρελθόν. Θεωρώ απολύτως βέβαιο ότι θα εξιχνιαστεί. Οι δράστες δείχνουν μια αντιφατική συμπεριφορά που σε κάνουν να αναρωτιέσαι». Σύμφωνα με τις έρευνες η γυναίκα που μένει στο διπλανό σπίτι άκουσε μόνο γρυλίσματα του σκύλου. Σύμφωνα με τον κ. Καλλιακμάνη οι δράστες χρησιμοποίησαν ένα πιστόλι κλοκ και ένα ασημί περίστροφο. «Τέτοια όπλα χρησιμοποιούν όσοι γνωρίζουν από όπλα και κυρίως τσιγγάνοι».

Γιατί λέει η ΕΛ.ΑΣ. ότι είναι κοντά στην εξιχνίαση

Η αστυνομία βρίσκεται κοντά στο να «ξετυλίξει το κουβάρι» του στυγερού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, όπως φανερώνει η δήλωση του προέδρου των αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργου Καλλιακμάνη.

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Πέμπτης (27.05.2021), είπε πως η αστυνομία τηρεί σιγή ιχθύος, χωρίς αυτό να σημαίνει πως τα τεκμήρια που υπάρχουν στη διάθεσή της είναι λιγοστά.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η υπόθεση των Γλυκών Νερών και της δολοφονίας της 20χρονης Κάρολαϊν έχει πληθώρα ερωτημάτων. Απορία στις Αρχές προκαλεί το γεγονός ότι οι δράστες κατέστρεψαν τις κάμερες και αφαίρεσαν τις κάρτες μνήμης απ’ αυτές, ενώ την ίδια στιγμή άφησαν το κινητό τηλέφωνο δίπλα στον 32χρονο πιλότο.

Ένα άλλο ερώτημα που προβληματίζει την αστυνομία είναι ότι οι δράστες ακινητοποίησαν τον 32χρονο τυλίγοντάς τον με σπάγκο, πράγμα που συνεπάγεται ότι οι ίδιοι δεν εισέβαλαν οργανωμένοι, μια και βρήκαν τον σπάγκο μέσα στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά. Επίσης, τον φίμωσαν με μονωτική ταινία, την οποία επίσης βρήκαν στο σπίτι.

Κάνοντας λόγο για παράξενες κινήσεις, Γιώργος Καλλιακμάνης, εστίασε στο γεγονός ότι οι τρεις άνδρες που διέρρηξαν το σπίτι στα Γλυκά Νερά έφεραν όπλα, κάτι που σημαίνει ότι ήταν αποφασισμένοι να απειλήσουν τους ενοίκους αλλά ακόμα και για να ανταπεξέλθουν σε περίπτωση συμπλοκής με την αστυνομία.