24 Μαΐου, 2024

Έγιναν…ρόμπα Καινούργιου και Μικρούτσικος: «Γιατί δεν λες ότι είμαι Αριστερή;» – «Γιατί δεν είσαι»

Έγιναν…ρόμπα Καινούργιου και Μικρούτσικος: «Γιατί δεν λες ότι είμαι Αριστερή;» – «Γιατί δεν είσαι»

«Σφάχτηκαν» στον «αέρα» για τα πολιτικά

Μια πολιτική κόντρα ξέσπασε σήμερα (24/5) στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Ανδρέα Μικρούτσικο, όταν ο τελευταίος ανέφερε ότι η παρουσιάστρια δεν είναι Αριστερή.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, παρουσιάστηκαν πλάνα από το Προεδρικό Μέγαρο, όπου σήμερα είχαν συνάντηση οι πολιτικοί αρχηγοί της χώρας. Με την ευκαιρία, γι’ αυτό το λόγο τα πήρε η Κατερίνα Καινούργιου με τον Βίκτωρα Βερνίκο.

Τα πλάνα έδειχναν όλους τους πολιτικούς αρχηγούς που κατάφεραν να μπουν στη Βουλή μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου. «Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που παραδίδει το κανάλι στο ΕΣΡ, το κανάλι δίνει ισάξιο χρόνο σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου, σε μια στιγμή όπου συζητούνταν η πολιτική σκηνή της χώρας.

«Δεν μίλησα για το κανάλι. Εγώ προφανώς μιλάω για εμάς, για τα πρόσωπα», ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Κατερίνα Καινούργιου: Άνθρωποι του καναλιού είμαστε κι εμείς. Με αυτό που κάνεις δημιουργείς πρόβλημα σε όλους μας. Δηλαδή τι είμαστε εμείς; Ξέρεις τι υποστηρίζουμε και τι έχουμε ψηφίσει;»

Ανδρέας Μικρούτσικος: Το ξέρω. Είμαι σίγουρος, γιατί σας ακούω τι λέτε και διαφωνώ με όλους σας. Μερικές φορές νομίζω ότι βρίσκομαι σε κομματική οργάνωση βάσης της Νέας Δημοκρατίας.

Κ. Κ.: Είπα ότι ο Τσίπρας σαν άνθρωπος είναι πολύ συμπαθής.

Α. Μ.: Μα δεν είμαι Τσίπρας!

Κ. Κ.: Παραμορφώνεις όμως την αλήθεια αυτή τη στιγμή! Πας να μας πεις ότι κάνουμε κάτι λάθος εδώ!

Α. Μ.: Είμαι ένας πολίτης, είμαι Αριστερός και επειδή βρισκόμαστε στο 2023 η Ελλάδα οφείλει να ακούσει και τη δική μου γνώμη σε όλες τις εκπομπές. Πολλές φορές αν πω κάτι, ψάχνουν την κερκόπορτα και ακούω όλες τις αντιδράσεις επάνω μου.

Κ. Κ.: Αν πιστεύεις ότι όλοι εδώ και επάνω (στο κοντρόλ) είναι Νέα Δημοκρατία, είσαι πολύ βαθιά γελασμένος. Καμία σχέση!

Α. Μ.: Εγώ είπα ότι γίνεται διαπραγμάτευση θεμάτων λες και παρακολουθώ πολιτική οργάνωση βάσης!

Κ. Κ.: Εσύ μας στοχοποιείς τι είμαστε! Πόσες φορές εκθειάζω τον κύριο Κουτσούμπα και το ΚΚΕ; Γιατί δεν λες ότι είμαι Αριστερή, λοιπόν;

Α. Μ.: Γιατί δεν είσαι, γι’ αυτό δεν το λέω…

Κ. Κ.: Πού ξέρεις τι είμαι; Εγώ σαν πολιτικούς αρχηγούς συμπαθώ πιο πολύ τον Κυριάκο (Μητσοτάκη) και τον Κουτσούμπα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνεις αυτό… με στοχοποιεί ρε παιδιά!

Reduce bounce rates