18 Απριλίου, 2024

Δύσκολες στιγμές για την Καίτη Γαρμπή: «Χώθηκα με κλάματα στην αγκαλιά του Διονύση και του είπα…» (Video)

Δύσκολες στιγμές για την Καίτη Γαρμπή: «Χώθηκα με κλάματα στην αγκαλιά του Διονύση και του είπα…»

Με αφορμή το νέο της τραγούδι με τίτλο «Ασφαλώς και Μπορώ», σε μουσική του Νίκου Τερζή και στίχους του Γιάννη Κότσιρα, η Καίτη Γαρμπή μίλησε για τη συνεργασία τους, στο «Πάμε Δανάη», αλλά και για την οικογενειακή ζωή και τα σχόλια που έχει δεχτεί. Παράλληλα, διαβάστε εδώ για την ενόχληση της τραγουδίστριας μετά την ανάρτηση που παρερμηνεύτηκε.

«Η συνεργασία μου με τον Νίκο Τερζή μετράει πάρα πολλά χρόνια. Είμαι φαν του «Σασμού» και αυτό που με τράβηξε πολύ ήταν η μουσική, τα τραγούδια και τρελάθηκα. Πήρα τηλέφωνο τον Νίκο Τερζή και του είπα ότι θα ήθελα να τραγουδήσω κάτι διαφορετικό από αυτά που έχω πει μέχρι σήμερα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον Γιάννη Κότσιρα που ένιωσα ότι έγραψε μουσική «πάνω» σε εμένα», δήλωσε.

https://www.instagram.com/p/CrYD-XTghbN/

«Χώθηκα με κλάματα στην αγκαλιά του Διονύση…»

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην καλλιτεχνική της πορεία, αλλά την αυτοπεποίθηση.

«Σχεδόν πάντα στην επαγγελματική μου πορεία έλεγα στον εαυτό μου “ασφαλώς και μπορώ”. Είμαι ένας υπερευαίσθητος άνθρωπος, όπου με επηρεάζει πάρα πολύ το περιβάλλον μου. Αυτό δεν είναι πολύ βοηθητικό στη δουλειά μας. Όταν κάτι πάει να σε ρίξει και σκέφτεσαι ότι έχεις αυτοεκτίμηση, αυτοπεποίθηση, βγαίνει το “ασφαλώς και μπορώ” και προχωράς», δήλωσε.

«Η αυτοπεποίθηση είναι κάτι διαφορετικό από την αυτοεκτίμηση. Την αυτοεκτίμηση ή την έχεις ή δεν την έχεις. Η αυτοεκτίμηση δεν φεύγει ποτέ. Ξέρω ποια είμαι, τι μπορώ να κάνω, ποια είναι η πορεία μου. Η αυτοπεποίθηση είναι κάτι που “παίζει” σε όλους μας. Μία μέρα με περίεργη διάθεση νιώθεις ότι μπορεί να μην είσαι τόσο όμορφη. Έχει τα πάνω της και τα κάτω της», συμπλήρωσε.

Τι κάνει η Καίτη Γαρμπή όταν νιώθει ότι την εγκαταλείπει η αυτοπεποίθησή της;

«Όταν κλονίζεται η αυτοπεποίθησή μου “τρέχω” δίπλα στους ανθρώπους μου. Θα χωθώ στην αγκαλιά του Διονύση Σχοινά και του παιδιού μου. Όταν συνέβη κάτι πριν λίγο καιρό χώθηκα με κλάματα στην αγκαλιά του Διονύση και του είπα “το βλέπω έτσι, είναι έτσι;”. Εκείνος έβαλε τα γέλια, με ξεάγχωσε και ξαφνικά από εκεί που είχα πέσει στα πατώματα, άλλαξε η διάθεσή μου, βγήκαμε έξω και περάσαμε ωραία», αποκάλυψε.

Ακόμη, ανέφερε πως δεν είναι αδύναμη, αλλά μαθαίνει να πορεύεται με ευαισθησία. Εκείνο που την ενδιαφέρει είναι να περνάει καλά και όχι μόνο να επιβιώνει σε αυτό τον κόσμο.

«Επειδή βάζω προτεραιότητες, δεν με ενοχλεί ό,τι συμβαίνει γύρω μου και λέω στον εαυτό μου “το παλεύεις με το χαρακτήρα που έχεις, έτσι σε αγαπάει ο κόσμος”. Αφού λοιπόν έτσι με δέχεται ο κόσμος, έτσι συνεχίζω να είμαι και δεν θα αλλάξω επειδή αυτό εξυπηρετεί ή βολεύει. Είμαι της φιλοσοφίας ότι σημασία δεν έχει πόσοι σε γνωρίζουν ή σε ξέρουν γι’ αυτό που κάνεις, αλλά ποιοι και γιατί. Στέκομαι πολύ στο ποιοι είναι αυτοί που εκτιμούν αυτό που είμαι και γιατί. Έτσι βαδίζω».

https://www.instagram.com/p/CnM5aWINOyP/

«Δεν είμαι εμμονική με την καριέρα»

«Είναι τελείως αντιφατικό αυτό που έχει συμβεί με την καριέρα μου, με αυτό που πραγματικά είμαι στην προσωπική μου ζωή. Δεν είμαι εμμονική με την καριέρα. Καθημερινά κάνω πράγματα που κάνουμε όλοι μας. Κάθομαι στον καναπέ και βλέπω ταινίες, συναντώ τους φίλους μου», αποκάλυψε η Καίτη Γαρμπή.

Όπως είπε η τραγουδίστρια, ακόμα και τώρα δέχεται σχόλια που την αμφοσβητούν. Πως αντιδρά;

«Ακόμα και τώρα πάντα υπάρχουν άνθρωποι που θα σε αμφισβητήσουν, είναι νομός αυτό. Διαβάζω για παράδειγμα 100 σχόλια και βλέπω ότι υπάρχουν μέσα σε αυτά και άνθρωποι που με αμφισβητούν. Τι να κάνω; Μπορείς να αρέσεις σε όλους;».

«Σαφώς ανησυχώ για την κοινωνία που ζούμε, γιατί έχουμε φέρει σε αυτό τον κόσμο τα παιδιά μας και φοβάσαι, τρομάζεις, τίποτα δεν είναι σίγουρο σε αυτή τη ζωή. Δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί την επομένη ώρα, ούτε στην οικογένεια σου, ούτε και σε εσένα, οπότε αυτό με κάνει να αγχώνομαι.

Το άγχος μου το ισορροπεί η μεγάλη μου πίστη, υπάρχουν όμως πολλοί αστάθμητοι παράγοντες στη ζωή μας, όπως για παράδειγμα το αυτοκίνητο που έχει το παιδί σου στα χέρια του», είπε και συμπλήρωσε πως μία από τις μεγάλες τις ανησυχίες είναι ότι ο σύζυγός της, Διονύσης Σχοινάς, ταξιδεύει.

«Σε αυτή τη φάση κοιτάζω τον Δημήτρη και όχι το τι θα πει ο κόσμος»

Στη συνέχεια η Καίτη Γαρμπή αναφέρθηκε στον γιο της, Δημήτρη, τον οποίο αποκάλεσε έργο της ζωής της.

«Σε αυτή τη φάση κοιτάζω τον Δημήτρη και όχι το τι θα πει ο κόσμος. Με ενδιαφέρει πως νιώθει ο γιος μου γι’ αυτό που θα διαβάσει ή γι’ αυτό που θα πάρει. Πάνω απ’ όλα με ενδιαφέρει το παιδί μου να βγει προς τα έξω και να δείξει την αξία του. Ο Δημήτρης είναι το έργο της ζωής μας με τον Διονύση και γι’ αυτόν κάνουμε ό,τι καλύτερο γίνεται, τον λατρεύουμε. Είμαστε υπερπροστατευτικοί γιατί βρισκόμαστε σε αυτή τη δουλειά και ξέρουμε από μέσα την κατάσταση».

Η Καίτη Γαρμπή περιέγραψε τον γιο της ως ένα ένα πολύ τρυφερό, ευαίσθητο και ευγενικό παιδί, χαρίσματα που πήρε από τον πατέρα του, ενώ σχολίασε πως έχει διαλέξει ένα πολύ δύσκολο δρόμο.

«Έχει ταλέντο άλλα διαλέγει ένα δύσκολο δρόμο. δεν είναι ένας ακόμη τραγουδιστής που βγήκε από μία οικογένεια τραγουδιστών, κάνει ένα διαφορετικό πράγμα. Ο Δημήτρης κάνει παράγωγη, διασκευάζει και ενορχηστρώνει μόνος του», εξήγησε.

Pοιος είναι πιο αυστηρός γονέας, η Καίτη ή ο Διονύσης;

«Ο Διονύσης είναι πάρα πολύ αυστηρός με τον Δημήτρη και του είπε ότι αν σου αρέσει αυτό, καν’ το τέλεια. Εγώ είμαι λίγο διαφορετική. Η φιλοσοφία μου είναι “βγες εκεί έξω και βλέπουμε»” Δεν θεωρώ ότι κάποιος πρέπει να είναι τέλειος για να βγει στο χώρο επειδή τον “βαραίνει” το όνομα των γονιών του».

«Ξέρουμε ότι αυτό που κάνει ο Δημήτρης το κάνει καλά, οπότε ας βγει στο χώρο και στην πορεία μπορεί να τελειοποιηθεί αυτό. Θα ήταν πολύ άδικο για το παιδί μας να τον συγκρίνουν με εμάς που είμαστε φτασμένοι στη δουλειά μας. Θέλουμε να τον δει ο κόσμος σαν ένα παιδί 23 χρονών, όπως κάποτε ήμασταν και εμείς σε αυτή την ηλικία», συμπλήρωσε.

«Γίνονται τέρατα εκεί έξω, δεν το αντέχω αυτό»

Η Καίτη Γαρμπή αποκάλυψε πως συγκινείται εύκολα με τους ηλικιωμένους ανθρώπους και τα ζώα. Όπως είπε και η ίδια, όταν πέφτει κάτι στην αντίληψή της δεν το αφήνει να περάσει έτσι.

«Πονάω πολύ και μπορούν να με συγκινήσουν οι ηλικιωμένοι άνθρωποι, τα ζώα. Γίνονται απίστευτα πράγματα εκεί έξω, γίνονται τέρατα. Δεν το αντέχω αυτό. Καμία φορά κλείνω τα μάτια μου γιατί δεν βρίσκω λύση…», εκμυστηρεύτηκε στο «Πάμε Δανάη!».

«Θέλω να κάνω καλό γιατί γι’ αυτό πιστεύω ότι ήρθαμε σε αυτή τη ζωή. Δεν μπορείς να κάνεις καλό σε όλους. Δεν μπορείς να σώσεις από τη σφαγή τα δισεκατομμύρια αρνιά το Πάσχα ή δεν μπορείς να σώσεις τους ηλικιωμένους στα γηροκομεία που τους κακομεταχειρίζονται. Ό,τι πέσει στην αντίληψή μου δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι, φτάνει να πέσει», κατέληξε η τραγουδίστρια.