16 Απριλίου, 2024

Γιώργος Καραμίχος: «Διαγνώστηκα με καρκίνο!» (Video)

Γιώργος Καραμίχος: «Διαγνώστηκα με καρκίνο!»

Μίλησε ανοικτά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε, εχθές, ο Γιώργος Καραμίχος, δίνοντας το παρών σε εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού. Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός, διαγνώστηκε με καρκίνο πριν από έναν μήνα!

«Όταν μου πρότεινε η Μαρία, η φίλη μου, να συμμετάσχω στην εκδήλωση, δεν ήξερα ότι λίγες μέρες μετά θα λάμβανα την ίδια διάγνωση για τον εαυτό μου. Πριν από σχεδόν ένα μήνα έκανα επέμβαση και χτες έλαβα τα νέα ότι δεν θα χρειαστεί να κάνω χημειοθεραπείες», ανέφερε συγκινημένος ο Γιώργος Καραμίχος, που καταχειροκροτήθηκε από το κοινό.

«Τις σκαπουλάραμε γιατρέ με ένα χαπάκι, που λέει, για έναν χρόνο και κάτι. Δεν έζησα αυτή την μοναξιά. Το λέω πρώτη φορά δημοσίως, γιατί τώρα μπορώ», πρόσθεσε.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Καραμίχου

Στη συνέχεια ο Γιώργος Καραμίχος δήλωσε: «Δεν ένιωσα καθόλου μοναξιά, γιατί πρώτον είχα την κόρη μου δίπλα μου, οπότε η συμβουλή είναι “κάντε παιδιά”, Βοηθάει!, γιατί λες “είναι το παιδί μου δίπλα, δεν θα πάθω τίποτα, γιατί πρέπει εγώ να φροντίζω για το παιδί”. Και είχα φίλους. Μετά που βγήκα από την εντατική, δεν ένιωσα στιγμή μόνος μου. Ήξερα ότι απ’ έξω ανθρώπους που με αγαπάνε και τους αγαπώ».

Γιώργος Καραμίχος: «Προσπάθησα να το παίξω υπερήφανος βλάχος και την πάτησα»

Ο Γιώργος Καραμίχος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή στο «MEGA Καλημέρα» και αναφέρθηκε στον νέο ρόλο του ως παρουσιαστής, μίλησε για τις δύσκολες συνεργασίες, ενώ έκανε λόγο και για την περιπέτεια της υγείας του.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός επέλεξε φέτος να κάνει μια παύση στην ηθοποιία του και να δοκιμάσει τις παρουσιαστικές του ικανότητες, παίρνοντας τον ρόλο του παρουσιαστή στο τηλεοπτικό παιχνίδι “Πες την λέξη”.

«Το διασκεδάζω, για αυτό είπα και ναι στην παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού. Δεν ξέρω τι θα αποφασίσω αύριο, αν θα παρουσίαζα ζωντανή εκπομπή. Μου έχουν γίνει προτάσεις να παρουσιάσω και εκπομπές και τηλεπαιχνίδια και να είμαι σε επιτροπές» είπε αρχικά για το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει.

Στη συνέχεια, μίλησε για την υποκριτική, αλλά και για τις συνεργασίες που έχει μετανιώσει: «Καταλαβαίνουμε από τον δρόμο αν πηγαίνει καλά κάτι που κάνουμε, από τον φούρνο, από την λαϊκή αγορά. Κάποιες επιλογές και συνεργασίες με έχουν πονέσει και έχω μετανιώσει, έχω περάσει δύσκολα».

Ο Γιώργος Καραμίχος έπλεξε μεταξύ άλλων και το εγκώμιο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και της νέας σειράς που προβάλλεται στο MEGA, με τίτλο «Maestro» σχολιάζοντας: «Στην Αμερική κάναμε παρέα με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, είδα το “Maestro” και είναι μαγική η εικόνα και οι ερμηνείες».

Ο ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος ποζάρει στον φακό με την γάτα του

«Προσπάθησα να το παίξω υπερήφανος βλάχος και την πάτησα»

Τέλος, ο Γιώργος Καραμίχος αναφέρθηκε και στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία του: «Η χρονιά μού επεφύλασσε πολλές ανατροπές και “απώλειες”, προσωπικές συγκρούσεις. Το τελευταίο κομβικό σημείο είναι ότι πριν 4 χρόνια έπαθα συγκοπή, λιποθύμησα και σακάτεψα και το πρόσωπό μου. Προσπάθησα να το παίξω υπερήφανος βλάχος και την πάτησα».