28 Μαΐου, 2024

Δύσκολες ώρες για τον Τόλη Βοσκόπουλο! εσπευσμένη εισαγωγή στο νοσοκομείο και οι φόβοι των γιατρών!

Στις 26 Ιουλίου κλείνει τα 80 αλλά η υγεία του τα τελευταία χρόνια, ειδικά μετά το σοβαρό χειρουργείο αφαίρεσης μέρους του δεξιού πνεύμονα τον Ιούλιο του 2015 στο Ιατρικό Κέντρο, είναι αρκετά κλονισμένη και ευάλωτη. Ειδικά μπροστά σε έναν τέτοιο φονικό κορωνοϊό.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν από τους πρώτους που διέκοψε τις εμφανίσεις που έκανε κάθε Τετάρτη στο Baraonda κατόπιν σύστασης των γιατρών που τον κουράρουν και οι οποίοι, όπως γνωρίζουμε, ποτέ δεν συμφώνησαν με τις νυχτερινές εμφανίσεις του.

Όλοι μπορούμε να αντιληφθούμε πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα για τον άρχοντα της πίστας αφού η παραμικρή έκθεσή του στον κορωνοϊό μπορεί να αποβεί μοιραία και λόγω ηλικίας και λόγω της ήδη βεβαρημένης υγείας του.

Η επιστροφή του εφιάλτη και η εσπευσμένη εισαγωγή στο 251 ΓΝΑ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», το βράδυ της Πέμπτης 3 Ιανουαρίου, ο ίδιος έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του Άντζελα Γκερέκου, βρέθηκε στο νοσοκομείο 251 της αεροπορίας, καθώς ταλαιπωρούνταν από οξεία βρογχίτιδα.
Όπως δήλωσε άνθρωπος από το οικογενειακό του περιβάλλον, στο νοσοκομείο έκανε κάποιες εξετάσεις που βγήκαν καλές και δεν χρειάστηκε να κάνει εισαγωγή. Του χορηγήθηκε ενδοφλέβια αντιβίωση και ήταν πολύ καλύτερα.

Οι παραστάσεις του μιούζικαλ Μαριχουάνα Στοπ αναβλήθηκαν μέχρι και την επόμενη Κυριακή καθώς ο ρόλος του Τόλη Βοσκόπουλου ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει τεθεί σε «κατ΄οίκον περιορισμό» και σε αυστηρή «καραντίνα» με την Άντζελα Γκερέκου και την κόρη τους Μαρία να του διασφαλίζουν όσο μπορούν ένα ασφαλές περιβάλλον. Ο Τόλης ενημερώνεται καθημερινά για τις δραματικές εξελίξεις στη χώρα μας και βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους γιατρούς του.

Reduce bounce rates