24 Μαΐου, 2024

Δύσκολες ώρες για τον Χάρη Κωστόπουλο – Στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση ο τραγουδιστής

«Πιστεύω ότι θα γίνει ένα θαύμα, είναι όντως δύσκολα»

Δύσκολες ώρες περνά η οικογένεια του Χάρη Κωστόπουλου, καθώς ο τραγουδιστής νοσηλεύεται στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση.

Όπως έγινε γνωστό λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, ο 60χρονος ερμηνευτής εισήχθη στο νοσοκομείο λόγω προβλήματος υγείας, όπου η κατάστασή του θεωρήθηκε κρίσιμη, με αποτέλεσμα τη μεταφορά του στην εντατική.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει στο ρεπορτάζ της η Ρενέ Σαραντινού για την Secret, ο Χάρης Κωστόπουλος έχει όλον αυτόν τον καιρό στο πλευρό του τα αγαπημένα του οικογενειακά πρόσωπα, όπως τη σύζυγό του, Βιβή, τους δυο του γιους, Χρήστο και Ραφαήλ, καθώς και τον αδελφό του, Δημήτρη, ο οποίος πηγαινοέρχεται από τη Θεσσαλονίκη, όπου και κατοικεί μόνιμα.

Η ίδια πηγή αναφέρει πως το οικογενειακό περιβάλλον του τραγουδιστή δηλώνει πως ο ίδιος «το παλεύει παλληκαρήσια», παρά το βεβαρημένο ιστορικό υγείας που έχει από νεαρή ηλικία.

Χάρης Κωστόπουλος
Χάρης Κωστόπουλος

«Γνωρίζω την κατάσταση, ξέρω ότι ο Χάρης Κωστόπουλος βρίσκεται στη ΜΕΘ και η σκέψη μου είναι μαζί του. Έχουμε περάσει πολλές όμορφες στιγμές παρέα με τον Χάρη στις συνεργασίες μας – μάλιστα πολύ πρόσφατα κιόλας», δήλωσε στη Secret η Σάσα Μπάστα για τον συνάδελφό της.

«Είναι ένας άνθρωπος πάντα χαρούμενος, με μια καλή κουβέντα για όλους. Γνωρίζω και τη γυναίκα του. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα θαύμα, είναι όντως δύσκολα… Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, το εύχομαι και είμαι σίγουρη ότι αυτή τη δύσκολη μάχη θα την κερδίσει κι αυτή τη φορά», συμπληρώνει η τραγουδίστρια.

Reduce bounce rates