29 Απριλίου, 2024

Δολοφονία 27χρονης στην Κω: Καβγάδες και προστριβές στη σχέση τους είχαν η Αναστάζια και ο 28χρονος σύντροφός της!

Δολοφονία 27χρονης στην Κω: Καβγάδες και προστριβές στη σχέση τους είχαν η Αναστάζια και ο 28χρονος σύντροφός της!

«Σκανάρουν» το τηλέφωνο της Αναστάζια – Καλούν ξανά τον Πολωνό σύντροφό της για κατάθεση

Δολοφονία 27χρονης στην Κω: Καβγάδες και προστριβές φέρεται να είχαν το τελευταίο διάστημα στη σχέση τους η Αναστάζια και ο 28χρονος σύντροφός της, τον οποίο μάλιστα καλούν ξανά για κατάθεση σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το δελτίο ειδήσεων του Mega.

Από την ΕΛ.ΑΣ. θεωρούν πως ο σύντροφος της 27χρονης ήξερε από την πρώτη στιγμή που βρισκόταν και μπορεί να μην έχει σχέση με τη δολοφονία αλλά βλέπουν κάποια «κενά» αναφορικά με τις αντιδράσεις του κατά τη διάρκεια των ερευνών, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Δολοφονία 27χρονης στην Κω: «Της ήρθε η ηλίθια ιδέα να καπνίσει ένα τσιγαριλίκι! Μίλησε με…» – Αποκαλύψεις “σεισμός” από τον πατέρα της Αναστάζια

Σίγουρος ότι η 27χρονη Αναστάζια είχε χάσει τη ζωή της, πριν εντοπιστεί νεκρή στην Κω, ήταν ο πατέρας της, όπως λέει ο ίδιος. Ο Αντρέι Ρουμπίνσκι, πατέρας της Αναστάζια, μίλησε στο πολωνικό onet.pl για την τραγική εξέλιξη στην εξαφάνιση της κόρης του και ανέφερε ότι είχε ένα κακό προαίσθημα εδώ και μέρες.

«Της ήρθε η ηλίθια ιδέα να καπνίσει ένα τσιγαριλίκι! Μίλησε με…» – Αποκαλύψεις “σεισμός” από τον πατέρα της Αναστάζια

Σύμφωνα με την αφήγηση του πατέρα της, λίγες ημέρες πριν από την τραγωδία, η Αναστάζια έκαψε το χέρι της. «Το έγκαυμα την επηρέασε πολύ, επειδή νοιαζόταν τόσο πολύ για την εμφάνισή της. Έβαλε στο χέρι της αλοιφές, αλλά δεν υπήρχε καμία βελτίωση. Έτσι της ήρθε η ηλίθια ιδέα να καπνίσει ένα τσιγαριλίκι. Μίλησε με γνωστούς της στην αγορά και της υποσχέθηκαν ότι θα της το κανονίσουν» λέει ο πατέρας της.

«Την εξαπατούσαν, προφανώς περίμεναν να νυχτώσει. Ίσως στις λίγες ώρες που πέρασε μαζί τους να της έβαλαν κάτι στο ποτό της. Όταν τηλεφώνησε στο φίλο της, είπε ότι ένας άνδρας θα την παραλάμβανε. Αλλά αντί γι’ αυτό την οδήγησε σε κάποιο άδειο οικόπεδο. Οι υπόλοιποι άνδρες που συνάντησε, μπορεί να έφυγαν, γιατί ακούσαμε ότι τη βίασαν κι άλλοι», προσθέτει.