2 Μαΐου, 2024

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΣ – ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΕΠΗΣ “REUNION”

Βιώνουμε καιρούς καταιγιστικών αλλαγών σε σημείο που η καθημερινότητά μας μοιάζει συχνά να είναι μη διαχειρίσιμη. Ευτυχώς, υπάρχει η μουσική, σαν ένας μόνιμος εξισορροπητικός τρόπος διαφυγής από την υψοφοβία της κάθε μέρας. Και κάπου εκεί στην ιστορία μας μπαίνουν δύο καλοί φίλοι απ’ τα παλιά, που αποφάσισαν να ξανασυναντηθούν σε ένα ιδιαίτερο ραντεβού μέσα σ ’αυτήν την νέα εικόνα.

Ο Δημήτρης Λιόλιος και ο Μιχάλης Κακέπης, από τα τέλη της δεκαετίας του ΄90  συνεχίζουν να χρωματίζουν τις νύχτες μας σε γνωστές μουσικές σκηνές, ανοίγοντας μονοπάτια στις ψυχές μέσα από τις ερμηνείες, αλλά και τις μουσικές «προσεγγίσεις» τους. 23 χρόνια μετά από το ξεκίνημα αυτής της παράλληλης  πορείας, αποφάσισαν να μοιραστούν αυτήν την φορά την ίδια σκηνή, ανοίγοντας ένα μαγικό μονοπάτι στο χρόνο,όπως μόνο οι δυο τους ξέρουν.

Αυτό το «ραντεβού» θα λάβει χώρα στη μουσική σκηνή HOLYWOOD στο Νέο Κόσμο το Σάββατο 25 Νοεμβρίου. Καλεσμένος τους σε μια έκτακτη συμμετοχή ο Γιώργος Χατζής (Άγαμοι Θύται, Γιάννης Ζουγανέλης κ.α.) Στη σκηνή τους πλαισιώνουν οι Γιώργος Πάχος, Vivian Stamos και Ντέπυ Χειλά στο τραγούδι, ενώ η ορχήστρα τους οι «Λιολιοκακέπειο Ίδρυμα” θα είναι το μουσικό τους όχημα, έτοιμο να ξεκινήσει προς κάθε κατεύθυνση μέσα σε αυτήν την παράσταση – ταξίδι.

Τους «ΛΙΟΛΙΟΚΑΚΕΠΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ” απαρτίζουν οι: Γιώργος Καραχάλιος στα ντράμς, Γιώργος Κουτσούκης στις ηλεκτρικές κιθάρες, Κυπριανός στο μπάσο, Γιώργος Τσιούτσιας στα keyboards, Γιάννης Παπαδήμος στο βιολί, Γιάννης Αρβανιτάκης στο Τρομπόνι, Κώστας Στάϊκος στο Σαξόφωνο, Χρήστος Ωραιόπουλος στη Τρομπέτα