20 Απριλίου, 2024

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Η έξοδος στα Εξάρχεια και οι φωτογραφίες

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Η έξοδος στα Εξάρχεια και οι φωτογραφίες

Ρεμπέτικα αγκαλιά άκουσαν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης στα Εξάρχεια

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε πριν λίγους μήνες η είδηση πως η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης πήραν διαζύγιο, έπειτα από 18 χρόνια γάμου, μία είδηση που γνωστοποίησαν οι ίδιοι, μέσω επίσημης ανακοίνωσης. «Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας».

Φήμες θέλουν τη Δέσποινα Βανδή να έχει γυρίσει σελίδα, ενώ κάποια δημοσιεύματα τη συνδέουν με τον γοητευτικό ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη

Εκείνη είναι κριτής στο J2Us και εκείνος μετά από τον σκληρό χαρακτήρα του «Βόσκαρη» στις «Άγριες Μέλισσες», πρωταγωνιστεί στη σειρά «Κομάντα και Δράκοι». Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα «Ποιος είναι πρωινιάτικα» (6/10) η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκαν σε φοιτητικό κουτούκι στα Εξάρχεια και δεν έκρυψαν την οικειότητά τους.

Οι δυο τους επέλεξαν να σιγοτραγουδήσουν ρεμπέτικα τραγούδια σε ένα κουτούκι στην καρδιά των Εξαρχείων, λίγα μέτρα από την πλατεία και απέναντι από το Πολυτεχνείο.