26 Απριλίου, 2024

Δέσποινα Βανδή: Η πρώτη εμφάνιση στις πίστες μετά τον χωρισμό της με τον Ντέμη Νικολαΐδη

Δέσποινα Βανδή: Η πρώτη εμφάνιση στις πίστες μετά τον χωρισμό της με τον Ντέμη Νικολαΐδη

Επέστρεψε στις πίστες μετά το διαζύγιο η γνωστή τραγουδίστρια

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση έπειτα από τη γνωστοποίηση του χωρισμού της από τον Ντέμη Νικολαΐδη, έκανε η Δέσποινα Βανδή.

Η γνωστή τραγουδίστρια επέστρεψε στις πίστες, ξεκινώντας τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις στην Κύπρο, μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου. Ο PR manager, Χάρης Σιανίδης, ανέβασε στιγμιότυπα από την εμφάνιση της τραγουδίστριας, η οποία τα έδωσε όλα στην πίστα για να φτιάξει τη διάθεση του κόσμου.

Υπενθυμίζεται ότι την είδηση του χωρισμού, γνωστοποίησαν οι ίδιοι, μέσω επίσημης ανακοίνωσης. «Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας».

Στις αρχές του έτους, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης γιόρτασαν 22 χρόνια γνωριμίας. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 17 Ιουνίου του 2003 κάτω από άκρα μυστικότητα και δεν είχε διαρρεύσει καμία φωτογραφία από τον γάμο τους. Μάλιστα, τότε είχε κάνει μεγάλη εντύπωση το μέγεθος των μέτρων ασφαλείας που είχαν πάρει. Οι φωτογράφοι προσπάθησαν να κλέψουν κάποια στιγμή από το μυστήριο, αλλά δεν τα κατάφεραν ποτέ. Κάποιοι σκαρφάλωσαν σε δέντρα, ενώ άλλοι προσπάθησαν να προσεγγίσουν το χώρο από τη θάλασσα.