Άννα Βίσση: Ζαλίζει το αστρονομικό ποσό που έχει το εισιτήριο για τη συναυλία της στο Μόντε Κάρλο

Άννα Βίσση: Ζαλίζει το αστρονομικό ποσό που έχει το εισιτήριο για τη συναυλία της στο Μόντε Κάρλο

Η Άννα Βίσση σε συναυλία στο Μόντε Κάρλο με εισιτήριο 707 ευρώ

Στα τέλη Σεπτεμβρίου, για ένα βράδυ μόνο, η Άννα Βίσση θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στη σκηνή του Salle des Etoiles στο Μόντε Κάρλο. Η συναυλία θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και το ελάχιστο κόστος για ένα εισιτήριο είναι 707 ευρώ. «Μέρος των εσόδων θα δοθεί στο ίδρυμα “Αλβέρτος” για τη διάσωση της μεσογειακής φώκιας» αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Λάμπρος Κωνσταντάρας στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Not».

Και συνέχισε: «Μιλάμε για μια περιοχή πάρα πολύ μικρή που συγκεντρώνει πάρα πολύ πλούτο, είναι ένα θέρετρο ουσιαστικά. Και προφανώς είναι μια περιοχή που προσελκύει τέτοιο κόσμο, είτε τουρισμό, είτε επιχειρηματίες, είτε ανθρώπους, οι οποίοι σίγουρα μπορούν να καλύψουν αυτό το έξοδο. Απευθύνεται σε αυτόν τον κόσμο και γι’ αυτό ακριβώς γίνεται στο Μόντε Κάρλο».

Άννα Βίσση και Μπάμπης Στόκας: Το ερωτικό ντουέτο τους

Η Άννα Βίσση, εκτός από τις συναυλίες που έκανε στο Άλσος πριν από λίγο καιρό, κυκλοφόρησε ένα ντουέτο μαζί τον Μπάμπη Στόκα. Το «Κι Όμως Δεν Τελειώνει» είναι διασκευή του ιταλικού τραγουδιού «Fino In Fondo» που ξεχώρισε μέσα από το φημισμένο φεστιβάλ μουσικής του Sanremo το 2011. Ο Νίκος Μωραΐτης μετέφερε το τραγούδι στα ελληνικά μέσα από εμπνευσμένους στίχους.

Στο νέο τραγούδι, οι δύο κορυφαίοι καλλιτέχνες σμίγουν σ’ ένα όμορφο ερωτικό single, το οποίο οπτικοποιήθηκε στην Ύδρα, σε σκηνοθεσία του Alex Κωνσταντινίδη. Μέσα σε μία κινηματογραφική ατμόσφαιρα, όπου επικρατεί η δύναμη του έρωτα και ο ρομαντισμός, η Άννα Βίσση και ο Μπάμπης Στόκας μεταφέρουν με τις φωνές και την παρουσία τους το ότι η αγάπη μεγαλώνει, αλλάζει… «Κι Όμως Δεν Τελειώνει».

 

 2,228 total views,  2 views today

.