24 Απριλίου, 2024

Δάφνη : Από τη Νέα Υόρκη στην Αθήνα

Δάφνη : Από τη Νέα Υόρκη στην Αθήνα

ΜΑΡΑ ΒΑΛΑΜΒΑΝΗ

Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα Δάφνη μετά από αρκετά χρόνια απουσίας απ’ τα καλλιτεχνικά δρώμενα επανέρχεται  στα πλαίσια μίας καθαρά φιλικής συνεργασίας με την δισκογραφική εταιρεία SDM Production,  με μια ρούμπα με τίτλο “Όνειρα ληγμένα” σε μουσική Δημήτρη Δανέζη , σε στίχους Νικόλα Καραγιάννη και ενορχήστρωση Παντελης Τσάντος  – Studio loud.

Η Δάφνη ξεκίνησε την δισκογραφική της πορεία την δεκαετία του ’90 και οι συνεργασίες της ήταν πολύ σημαντικές…Στον δίσκο της “Εδώ και τώρα” τραγούδησε τραγούδια της Σμαρούλας Μαραγκουδάκη με τον Κώστα Μηλιωτάκη και τον Παναγιώτη Στεργίου…η δισκογραφική της δουλειά είχε κυκλοφορήσει απ’την Next record..Ο Τελευταίος της δίσκος κυκλοφόρησε απ’την BMG  με τίτλο “Τρεή για δέσιμο” ..Η συνεργασία της με τον Θανάση Πολυκανδριώτη χαρακτηρίστηκε απ’ το ντουέτο “Και χάνομαι” που είχε την πρωτιά για πολλές εβδομάδες στο MEGA STAR…Το τραγούδι βρέθηκε στα πρώτα HITS.

Την λατρέψαμε μέσα απ’ τα “Πράσινα φανάρια”, το “Ολέι ολέι “, την “Ταυτότητα” και πολλά ακόμα που μας κάνουν να νοσταλγούμε εκείνη την εποχή…

Μέσα στις γιορτές θα την απολαύσουμε σε ένα τραγούδι που σίγουρα θα λατρέψετε. Η Δάφνη σε μια εκπληκτική ερμηνεία μας ξεσηκώνει με το μπρίο της, δίνοντας για άλλη μια φορά το στίγμα της σε μια υπέροχη συνεργασία. Η SDM Production και προσωπικά η Μάρα Βαλαμβάνη, ο Δημήτρης Δανέζης, ο Νικόλας Καραγιάννης, ο Παντελής Τσάντος και ο Ηλίας Ταμπουρατζής.

Θέλουμε να την ευχαριστήσουμε θερμά για την τιμή που μας έκανε αλλά και για την μεγάλη χαρά που νιώσαμε να πορευτούμε μαζί της σε αυτό το ξεχωριστό μουσικό ταξίδι…

 

* Η παραγωγή θα κυκλοφορήσει από την SDM Production μέσα στις γιορτές..