16 Απριλίου, 2024

Big Brother: Η τραγουδίστρια που θα μπει στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ

H τραγουδίστρια βρίσκεται ήδη σε ξενοδοχείο που έχει οριστεί από την παραγωγή του σόου και είναι έτοιμη να μπει στο ριάλιτι

Με πυρετώδεις ρυθμούς ετοιμάζεται η επιστροφή του «Big Brother», που αποτελεί ένα από τα φετινά τηλεοπτικά στοιχήματα του ΣΚΑΪ. Το ριάλιτι, που θα έκανε πρεμιέρα τον Μάρτιο που μας πέρασε, πήγε αρκετά πίσω, καθώς η πανδημία ανέτρεψε τα δεδομένα και δεν επέτρεψε να βγει το πρόγραμμα.

Tο πρωί της Τετάρτης 29 Ιουλίου, στον αέρα της εκπομπής «Καλοκαίρι #Not» αποκαλύφθηκε η τραγουδίστρια που θα μπει στο σπίτι του «Big Brother». O λόγος για τη Σοφία Δανέζη, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από την επανεκτέλεση της επιτυχίας «Βρήκα το κλειδί». Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, η τραγουδίστρια βρίσκεται ήδη σε ξενοδοχείο που έχει οριστεί από την παραγωγή του σόου και είναι έτοιμη να μπει στο ριάλιτι.

Το «Big Brother» θα προβάλλεται καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή στις 23:00 μετά την ολοκλήρωση των «8 λέξεων» και τα καθημερινά επεισόδια θα έχουν πολλές δοκιμασίες εντός σπιτιού. Την Κυριακή στις 21:00 θα προβάλλεται το live με παρουσιαστή τον Χάρη Βαρθακούρη ενώ σε ειδικό ρόλο θα δούμε τον Ανδρέα Μικρούτσικο που επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση μετά από 12 χρόνια απουσίας. Θα σχολιάζει τα τεκταινόμενα της εβδομάδας κατά την διάρκεια της οποίας ενδέχεται να τον βλέπουμε και να επισκέπτεται το σπίτι του ριάλιτι. Θα υπάρχουν 2 ακόμη σχολιαστές, ένας άνδρας και μια γυναίκα ή δύο γυναίκες που επίσης θα σχολιάζουν όλα όσα συνέβησαν στο ριάλιτι την εβδομάδα που πέρασε. Και μετά θα ξεκινά με τη συμμετοχή φυσικά του τηλεοπτικού κοινού η διαδικασία της αποχώρησης.

Το ριάλιτι θα διαρκέσει 100 ημέρες και οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να ακολουθούν τις οδηγίες του «Μεγάλου αδελφού».