27 Απριλίου, 2024

«Αυν@ν@ζ@μ@#ν από τα 15! Γρασίδι θα φυτρώσει στην παλάμη του χεριού σου! Σταμάτα αυτή τη σατανική πρακτική!»

«Αυν@ν@ζ@μ@#ν από τα 15! Γρασίδι θα φυτρώσει στην παλάμη του χεριού σου! Σταμάτα αυτή τη σατανική πρακτική!» – Η αποκάλυψη πασίγνωστου ηθοποιού και η αντίδραση του ιερέα

«Η Εκκλησία πάντα με έλκυε κατά κάποιον τρόπο, ειδικά όταν έγινα ηθοποιός, και σίγουρα αναζητώ τον Θεό και τη φύση του Θεού. Οπότε, με ελκύει, πρέπει να το παραδεχτώ»

Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια εξομολόγηση περί… αυνανισμού σε έναν ιερέα έκανε ένας πασίγνωστος ηθοποιός, όταν ήταν έφηβος και εκμυστηρεύτηκε ότι ο άνθρωπος του κλήρου τον κατακεραύνωσε για την αποκάλυψή του!

Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός έπαψε να πηγαίνει για εξομολόγηση αφού ο ιερέας τον ντρόπιασε επειδή παραδέχτηκε ότι επιδίδεται σε αυτοϊκανοποίηση.

Ο λόγος για τον… Λίαμ Νίσον! Ο πρωταγωνιστής του «Taken» μίλησε με τον οικοδεσπότη Κόναν Ο’ Μπράιεν, σε απόσπασμα που εξασφάλισε το «Entertainment Weekly», και είπε ότι το περιστατικό συνέβη όταν ήταν 15 ετών.

Εκείνη την περίοδο ο Νίσον μεγάλωνε στην Ιρλανδία και ένας ιεραπόστολος από την Αφρική είχε περάσει από την ενορία του.

«Ήταν ένα σπουδαίο γεγονός όταν είχες έναν ιεραπόστολο να σε επισκέπτεται από την Αφρική», είπε αρχικά ο 71χρονος ηθοποιός.

«Και έμενε εκεί για μια εβδομάδα και πήγαινες στη λειτουργία κάθε βράδυ. Και ως παπαδοπαίδι, εγώ υπηρετούσα στη λειτουργία, αλλά το να ακούσεις την εξομολόγησή σου από εκείνον ήταν κάτι το σπουδαίο», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ο Νίσον αποκάλυψε ότι είδε μια ομάδα από «ηλικιωμένες γυναίκες ακριβώς έξω από το εξομολογητήριο να γονατίζουν και να λένε τις προσευχές τους», όταν μπήκε στο δωμάτιο για να εξομολογηθεί με τον εν λόγω κληρικό.

Σημείωσε ότι ξεκίνησε την εξομολόγησή του λέγοντας στον ιερέα συνηθισμένα λάθη, όπως το ότι τσακώθηκε με τη μητέρα και με την αδελφή του, πριν προχωρήσει στη μεγάλη προσωπική αποκάλυψη.

«Αυν@ν@ζ@μ@#ν από τα 15! Γρασίδι θα φυτρώσει στην παλάμη του χεριού σου! Σταμάτα αυτή τη σατανική πρακτική!»

«Ξεκινάμε λοιπόν, και είχα μάθει πώς να ικανοποιώ τον εαυτό μου στο σπίτι, πάνω στα σεντόνια, σωστά; Είχα ψάξει την κατάλληλη λέξη. Θυμάμαι αυτό… “Αυνανίζομαι;”, “Αυνανισμός”; Εντάξει. Αυτό φαίνεται αρκετά ακίνδυνο», συμπλήρωσε χιουμοριστικά.

Ο ιερέας σοκαρίστηκε τόσο πολύ με τη δήλωση της αυτοϊκανοποίησης και άρχισε να φωνάζει στον νεαρό τότε Νίσον με βροντερή φωνή: «ΕΣΥ ΤΙ!;».

«Αυτός ο τύπος, κυριολεκτικά είπε πράγματα όπως: “Το γρασίδι θα φυτρώσει πάνω από την παλάμη του χεριού σου πριν γίνεις 21! Σταμάτα αυτή τη σατανική πρακτική!”» θυμήθηκε ο Νίσον.

Και πρόσθεσε ότι οι γυναίκες που προσεύχονταν έξω από την πόρτα άκουσαν όλη τη συζήτηση και ο Νίσον έφυγε βιαστικός από το δωμάτιο βιαστικά.

«Αυτή ήταν η τελευταία φορά που πήγα [στην εξομολόγηση]», παραδέχτηκε στο τέλος ο ηθοποιός.

Ο σταρ του Χόλιγουντ έχει μιλήσει ανοιχτά στο παρελθόν για τη χριστιανική του πίστη, ενώ το 2018 ήταν αφηγητής ενός ντοκιμαντέρ του CNN με τίτλο «The Pope».

Μεγάλωσε σε ένα ιρλανδικό καθολικό νοικοκυριό, όπου υπηρέτησε ως παπαδάκι, ενώ σκέφτηκε μάλιστα να ακολουθήσει τη διαδρομή του ιερέα πριν μπει στο Χόλιγουντ.

Ο Νίσον μοιράστηκε επίσης το πώς η κινηματογραφική του καριέρα και η θρησκεία διασταυρώνονται, σε συνέντευξη που έδωσε στο Movie Guide το 2014 ότι υπάρχει «ένα μικρό φως που ανάβει στο κεφάλι μου όταν διαβάζω ένα σενάριο που βασίζεται κατά κάποιο τρόπο στην πίστη».

«Η Εκκλησία πάντα με έλκυε κατά κάποιον τρόπο, ειδικά όταν έγινα ηθοποιός, και σίγουρα αναζητώ τον Θεό και τη φύση του Θεού. Οπότε, με ελκύει, πρέπει να το παραδεχτώ», είχε δηλώσει.